JANTAR beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek kicsiknek és nagyoknak egyaránt


JANTAR beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek kicsiknek és nagyoknak egyaránt
Forgalmazó: I-Sec
Gyártó: Jantar


Az átlagosnál modernebb, rugalmasabb, kiváló ár- teljesítmény arány

  • Moduláris bővíthetőség
  • A kor csúcstechnikájának alkalmazása
  • Szabad paraméterezhetőség
  • Egyedi igényekre szabott szoftver és hardver
  • Vezérlések
  • Adatszolgáltatások
  • Integrált rendszervezérlések
  • Versenyképes termékek

  • CODEKS Szoftver platform
    WEB alapú, MSSQL, MSSQL Express, MySQL vagy Oracle adatbázisra épülő program, minden licenszelési korlátozás nélkül, tetszés szerinti terminál, személy, kliens kezelésével
    A Codeks program tetszőleges számú csoportot kezel, egy személyt tehát hozzá rendelhetünk a (pl. budapesti) munkahelyéhez tartozó jogosultságokkal bíró csoporthoz, majd egy másik helyszínen lévő (pl. debreceni) „ellenőrzési” csoporthoz, ahol csak a kijelölt debreceni átjárókon közlekedhet, és természetesen ugyan így bármely egyéb kirendeltséget, telephelyet is. A Codeks program tetszőleges számú kártyát enged rendelni egy felhasználóhoz, így nagyon leegyszerűsödik az eseménytárban történő keresés. A Codeks program haladó SQL adatbázissal működő verziójával, gyorsan, rugalmasan tudunk csatlakozni Partnereink egyedi bérprogram moduljához. (Nexon, Kulcsszoft stb.)

    Fentiek gazdasági következményei, eredményei Partnereink és a Végfelhasználó számára egyedülállók: nem kell kliensprogramot telepíteni, nincs kliens, kártyahasználói és hardverliszensz díj, bárki hozzáférhet mindazon adatokhoz és azon a hozzáférési szinten, amit a kompetens vezetés engedélyez számára. (Csak saját adatok megtekintése vagy szerkesztése is, saját plusz beosztottak, részlegek stb., az adott cég vállalati hierarchiája szerinti adatkezelés.) Rendkívül fontos: a szoftverhez tartozó összes eszköz Jantar gyártmány, (bár kezel más gyártmányokat is) nem kell harmadik (gyártó) félhez alkalmazkodni egy egyedi szoftvermódosítási igény esetén, amennyiben az megvalósítható hardvermódosítást igényel!

    Bővebben: termékek és adatlapok a www.isec.hu-n.


    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Axis Q1808-LE kamera
    Olvasta már?
    Axis Q1808-LE kamera