JANTAR beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek kicsiknek és nagyoknak egyaránt


JANTAR beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek kicsiknek és nagyoknak egyaránt
Forgalmazó: I-Sec
Gyártó: Jantar


Az átlagosnál modernebb, rugalmasabb, kiváló ár- teljesítmény arány

 • Moduláris bővíthetőség
 • A kor csúcstechnikájának alkalmazása
 • Szabad paraméterezhetőség
 • Egyedi igényekre szabott szoftver és hardver
 • Vezérlések
 • Adatszolgáltatások
 • Integrált rendszervezérlések
 • Versenyképes termékek

 • CODEKS Szoftver platform
  WEB alapú, MSSQL, MSSQL Express, MySQL vagy Oracle adatbázisra épülő program, minden licenszelési korlátozás nélkül, tetszés szerinti terminál, személy, kliens kezelésével
  A Codeks program tetszőleges számú csoportot kezel, egy személyt tehát hozzá rendelhetünk a (pl. budapesti) munkahelyéhez tartozó jogosultságokkal bíró csoporthoz, majd egy másik helyszínen lévő (pl. debreceni) „ellenőrzési” csoporthoz, ahol csak a kijelölt debreceni átjárókon közlekedhet, és természetesen ugyan így bármely egyéb kirendeltséget, telephelyet is. A Codeks program tetszőleges számú kártyát enged rendelni egy felhasználóhoz, így nagyon leegyszerűsödik az eseménytárban történő keresés. A Codeks program haladó SQL adatbázissal működő verziójával, gyorsan, rugalmasan tudunk csatlakozni Partnereink egyedi bérprogram moduljához. (Nexon, Kulcsszoft stb.)

  Fentiek gazdasági következményei, eredményei Partnereink és a Végfelhasználó számára egyedülállók: nem kell kliensprogramot telepíteni, nincs kliens, kártyahasználói és hardverliszensz díj, bárki hozzáférhet mindazon adatokhoz és azon a hozzáférési szinten, amit a kompetens vezetés engedélyez számára. (Csak saját adatok megtekintése vagy szerkesztése is, saját plusz beosztottak, részlegek stb., az adott cég vállalati hierarchiája szerinti adatkezelés.) Rendkívül fontos: a szoftverhez tartozó összes eszköz Jantar gyártmány, (bár kezel más gyártmányokat is) nem kell harmadik (gyártó) félhez alkalmazkodni egy egyedi szoftvermódosítási igény esetén, amennyiben az megvalósítható hardvermódosítást igényel!

  Bővebben: termékek és adatlapok a www.isec.hu-n.


  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
  Olvasta már?
  Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra