Láthatáron a Milesight Mini és Pro IP CCTV kameracsaládok új, 4K-s generációja


Láthatáron a Milesight Mini és Pro IP CCTV kameracsaládok új, 4K-s generációja
A Milesight Technology bejelentette Mini és Pro IP CCTV kameracsaládjainak „upgrade”-jét, melynek eredményeként az említett családok valamennyi típusa elérhetővé válik 4K-s (3840x2160) verzióban is.

Az újszülött, H.265+ tömörítési technológiát alkalmazó családtagok nem csak felbontásban nyújtanak többet, de a frissítési sebességet, 1/1.8"-as Sony STARVIS Starlight képalkotó segítségével (Pro család) a fényérzékenységet is megnövelte a gyártó. Mindemellett a továbbfejlesztett videotartalom-elemző (smart VCA) szolgáltatások (szám szerint 10) is alapértelmezetté válnak az új termékek esetében. Ami az újgenerációs Mini és Pro kamerák megnövelt frissítési sebességét illeti, a Mini család 2MP-es felbontás mellett 60kép/s, míg 5MP-es képalkotásnál 30 kép/s frissítési sebességet nyújt. A Pro család esetében a 2MP-nél 120 kép/s, az 5MP/4K esetében 30 kép/s biztosítja a mozgó objektumok hatékonyabb rögzítését.

Forrás: Milesight Technology Co., Ltd.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Modern Alarm bemutatja: Megfizethető árú UPS-ek a Hikvision-től
Olvasta már?
A Modern Alarm bemutatja: Megfizethető árú UPS-ek a Hikvision-től