Honeywell Resideo újdonság


Honeywell Resideo újdonság
A Honeywell Videofied termékcsaládja egy kifejezetten építkezési területek ill. külterek ideiglenes védelmére fejlesztett, integrált behatolásjelző és videómegfigyelő rendszer.

Minden eleme AA lítium elem tápellátású, 868MHz 4 csatornás rádióátvitellel és AES kódolással rendelkezik. Mobil applikációra vagy távfelügyeletre beépített GPRS, WiFI vagy Ethernet csatlakozással képes riasztást küldeni. Az okostelefonra érkező jelzést lehet a rendszert élesíteni, hatástalanítani, a jelzéseket nyugtázni, élőképet és rögzített felvételeket visszajátszani.

A rendszer lelke a XTO központi egység, melyre 1 kezelő és 24 eszköz regisztrálható, rádió hatótávolsága 300-500m. Az OMV megnevezésű érzékelő kültéri mozgásdetektor és videokamera is egyben, 90°-os látószöggel, 12m érzékelési távolsággal rendelkezik. A PIR lencse cserélhető kisállatvédett, függöny, vagy nagy távolságú karakterisztikájúra. A 4 db lítium elemmel normál esetben 4 év (5 video / hónap) magas használat mellett (30 video/hó) 2 év üzemidő érhető el. A központi egységhez csatlakoztatható még kültéri kártyaolvasó, kültéri hang-fényjelző, beltéri kezelőegység. és távkapcsoló.


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők