Járványhelyzeten kívül is alkalmazható beléptető terminálok testhőmérséklet-ellenőrzéssel, raktárról


Járványhelyzeten kívül is alkalmazható beléptető terminálok testhőmérséklet-ellenőrzéssel, raktárról
A Videosecnél raktárról elérhető olyan testhőmérséklet-ellenőrző beléptető terminál, amelyet járványhelyzeten kívül is alkalmazhatunk beléptetésre arcfelismerés vagy RFID kártya alkalmazásával. A belépést beállítástól függően bizonyos testhőmérséklet felett a rendszer megtagadja.

A jelen járványügyi helyzetben két dolgot célszerű ellenőrizni beléptetésnél, a testhőmérsékletet és a maszkviselést. Erre kínál kellően nagy áteresztési képességű megoldást az UNV OET-213H-BTS1 terminál, amely arcfelismerés és RFID kártyával történő beléptetést tesz lehetővé, beállítástól függően, egy adott testhőmérséklet alatt. Az ellenőrzés érintés nélkül, a belépni szándékozó csuklójáról történik, ezzel csökkentve a környezeti hatásoknak jobban kitett arcról történő mérési bizonytalanságot. Az érintés nélküli hőmérőmodult falra történő telepítéskor a terminál alá, EP-S31-W-NB-re szereléskor pedig az állvány oldalára rögzítjük.

A terminálok önállóan végzik az arcfelismerést és a hőmérsékletmérést. Egy vagy több terminál egy rendszerben történő üzemeltetésekor a belépésre jogosultak listáját és az eseménynaplókat egy PC-applikációból kezeljük illetve szinkronizáljuk az egyes termiálok között. A nyitási parancsot, illetve riasztási eseményeket relékimeneteken (külön zárvezérlő és riasztási kimeneten), illetve Wiegand (26/34) kimeneten továbbíthatjuk.

Más beléptetéskezelő, illetve a beléptetés eseményeitől függő rendszerekbe könnyen és gyorsan integrálható a szabadon elérhető API leírás segítségével. Biztonságos HTTPS kapcsolaton, egyszerűen programozható JSON adatátvitellel akár a munkaidő-nyilvántartási rendszerhez is csatlakoztatható.

A terminál maximum 10.000 személy arcmintáját képes kezelni, egy személyről akár 6 különböző arcminta is feltölthető. Az azonosítás hatékonysága maszkviselés mellett is kellően hatékony. Az arcfelismerő rendszer fényképpel vagy videóval történő manipulálás ellen többszörösen védett. A terminál kijelzőjén lehetőségünk van többféle tájékoztató- vagy marketingcélú grafika megjelenítésére is, amik csak riasztási eseménykor (testhőmérséklet vagy maszkviselés) tűnnek el a képernyőről.

Az OET-213H-BTS1 terminál kamerájának élőképét természetesen videórögzítőn is megjeleníthetjük, illetve rögzíthetjük. A GDPR szabályokhoz alkalmazkodva különféle adatkezelési szabályokat alkalmazó helyszíneken megfelelő rögzítési, arcfelismerési, maszkviselést ellenőrző és adattárolási beállításokat alkalmazva megfeleltethetjük eszközünket a dokumentált szabályoknak.

Minden műszaki, alkalmazástechnikai, vagy egyéb kérdésével keresse az Euro Tech Corporation Kft. munkatársait.


SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Várva várt érintőképernyős kezelő a JABLOTRON-tól
Olvasta már?
Várva várt érintőképernyős kezelő a JABLOTRON-tól