Hikvision MinMoe arcazonosító terminálok


Hikvision MinMoe arcazonosító terminálok
A Hikvision bejelentette új arcfelismerő termináljait. A MinMoe márkanév alatt promotált termékvonalat – funkcionalitásuk és szolgáltatási portfoliójuk alapján – négy családba (Value, Ultra, Pro, forgókapu terminálok) sorolta a gyártó.

A Hikvision illetékesének nyilatkozata szerint, valamennyi új termékre igaz a „gyors, hatékony, még teljes sötétségben is” jelzőhalmaz. A Hikvision MinMoe arcazonosító terminálok hatékonyságát (99%-os azonosítási pontosság) és gyorsaságát (0.2 mp) egy mélytanulás algoritmus („MI”) biztosítja. A kettős optikával (látható tartomány / infravörös) ellátott MinMoe eszközök csak azon esetben biztosítanak az adott személy számára áthaladási jogosultságot, ha mindkét optika azonosítja az illetőt. Az IR optika segítségével (a gyártó állítása szerint) kiszűrhetők a rendszer „átverésére” készített fotó alapú próbálkozások. MinMoe terminálok könnyedén csatlakoztathatók külső eszközökhöz, a beléptető / munkaidő- és jelenlétnyilvántartó rendszerek mellett egyéb CCTV megoldásokhoz (pl. NVR), továbbá a terminál környéki területeket megfigyelő kamerák képanyaga is hozzárendelhető az arcfelismerő terminálokból kinyert / rögzített adatokhoz.

Forrás: Hikvision

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Inim FireVibes vezeték nélküli tűzjelző technológia
Olvasta már?
Inim FireVibes vezeték nélküli tűzjelző technológia