Egy távirányító megújulása


Egy távirányító megújulása
A JABLOTRON fejlesztői úgy tűnik a home office-ban sem tétlenkednek. Ezúttal a JA-100 rendszer legnépszerűbb távirányítóját fektették a sebészkés alá, hogy arculatában és működésében megújulva továbbra is szolgálhassa a Jablotron felhasználók népes táborát.

A JABLOTRON JA-154J MS II két irányú kommunikációra képes, 4 nyomógombos távirányító a JABLOTRON 100 és JABLOTRON 100+ rendszerek része. Legnagyobb előnye, hogy a központi egységgel két irányú kommunikációt folytatva a felhasználót hang és fényjelzéssel tájékoztatja az adott kimenet vagy partíció aktuális állapotváltozásáról. A távirányító letárolható a multifunkciós relé modulok (mint pl. az AC-160-C) memóriájába, a kimeneti relék előre beállított üzemmódban történő közvetlen vezérlése céljából. Folyamatosan ellenőrzi az elemek állapotát és időben jelzi, ha az elemek töltöttsége az elfogadható szint alá csökken.
Rendelkezik billentyűzár funkcióval is, mely leginkább a kisgyermekes háztartásokban fontos, de véd a véletlen megnyomás ellen is, amikor pl. a zsebünkben tartjuk a távirányítót.

A JA-154J MS II távirányító elődjének a JA-154J MS távirányítónak minden funkciójával rendelkezik, amellett, hogy az újítások során az alábbi módosításokat hajtották végre:

  • újratervezték a házat, mely így még jobban kézre áll és használata még kényelmesebb
  • javítottak a nyomógombok kialakításán. Kellemesebbé tették a gombok felületét, fehér festéssel kiemelték az      egyes nyomógombok alapvető funkcióját
  • új alapanyagból készítik a nyomógomb házát, növelve a kopás és ütésállóságát
  • újra gondolták az egyes alkotóelemek energiafelhasználását, és sikerrel növelték meg az elem élettartamát
  • javítottak a távirányító rádiós kommunikációjának minőségén


  • Használatba vételéhez a JABLOTRON 100 rendszernek tartalmaznia kell egy telepített és működő JA-11xR rádiós vevőmodult.

    A kétutas távirányító ára a ráncfelvarrás ellenére nem emelkedett.

    Rövidesen várható a JA-154J MS II két nyomógombos testvérének, a JA-152J MS II távirányítónak a megjelenése is, melyről szintén tájékoztatást fogunk adni.

    Matkó Csaba – LDSZ Kft. termékmanager

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
    Olvasta már?
    Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra