Hikvision Optimus: a „köztesszoftver”


Hikvision Optimus: a „köztesszoftver”
A Hikvision elérhetővé tette a HikCentral és egyéb megoldások (pl.: épületfelügyelet / -menedzsment, beléptetőrendszerek, IoT eszközök stb.) problémamentes esemény és riasztáskezelési, valamint adatszinkronizáció célú integrációját biztosító köztesszoftverét (middleware).

A Hikvision Optimus lehetővé teszi, hogy (a példának okáért) úgy a beléptetőrendszeren, mint a HikCentralon keresztül a felhasználó problémamentesen fogadhasson a belépőpontok felől érkező riasztásokat, adhasson / megtagadhasson belépést, szinkronizálja a felhasználói / jogosultsági adatokat mindkét rendszerben. Röviden, az Optimus middleware hidat képez a Hik Central és egyéb fejlesztők / gyártók megoldásai között, függetlenül a csatlakoztatott megoldásban alkalmazott kódolási szabványoktól. A Hikvision lehetőséget biztosít arra, hogy a egyéb gyártók kifejlesszék – saját API/SDK készletükön alapuló – csatlakozófelületüket. Az Optimus már jelenleg is támogatja a Paxton NET2 és az AMAG Symmetry megoldásokat.

Forrás: Hikvision

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
LPR kamera + RADAR szenzor + IOT környezet = ?
Olvasta már?
LPR kamera + RADAR szenzor + IOT környezet = ?