Bluetooth vezérlésű elektromos zár apartmanokhoz


Bluetooth vezérlésű elektromos zár apartmanokhoz
2020 májusától immár raktárról is elérhető Videosec kínálatában az LBT-929-6L/R típusú Bluetooth-on keresztül is vezérelhető elektromos zár. Az online kapcsolat nélkül történő belépési kód generálás lehetőségével széleskörűen alkalmazható a különböző felhasználói igényeknek megfelelően. Legyen az akár rövid, néhány napra történő lakás/apartman/szoba kiadás vagy állandó belépési pont az adott ingatlanba.

A rozsdamentes acélból készült, esztétikus megjelenésű zárpajzsok felszerelése nem igényel átalakítást a már meglevő ajtón, egyedül a zár-kilincs tengelytávjára kell ügyelni, mely jelenleg 90 mm lehet. További előnyt jelent telepítésnél, hogy nem igényel semmilyen külső kábeles csatlakozást, a tápellátást 4db AAA méretű elem biztosítja, mellyel átlagos nyitásszám esetén a várható működési idő 18 hónap. Természetesen, az elemek lemerülése esetén sem kell az ajtón kívül maradnunk. Ekkor a külső pajzson található Mikro-USB csatlakozóra hordozható USB töltőt (Power bank) csatlakoztatva tudjuk nyitni a zárat. Másik ugyan csak járható megoldásként használhatjuk a zárbetéthez kapott mechanikus kulcsot is.

A zár programozását és a felhasználók kezelését elvégezhetjük az érintőpaneles felületen keresztül, de néhány alapvető beállítás kivételével a mobil applikáción keresztül is elérjük ezeket a funkciókat.
A nyitás történhet felhasználói kóddal, Mifare 13.56MHz-es RF kártyával, valamint Bluetooth kapcsolaton keresztül mobil applikációval, ez utóbbit, az applikációt használó személyekkel is megoszthatjuk.
A kezelés rugalmasságát jellemzi, hogy a zártól távol, offline módon is képesek vagyunk különböző intervallumra és nyitási számra is belépési kódokat generálni, majd elküldeni a megfelelő személyeknek.
Példaként képzeljük el, hogy egy felhasználó, aki hétfő-csütörtök időköre volt jogosult a nyitásra, de valamiért még további kettő napra szükség volna a belépésre. Amennyiben csak Bluetooth kapcsolaton vagy magán a záron volna lehetséges ennek a megoldása az részünkre is nagyfokú rugalmatlanságot okozna, hiszen személyesen meg kellene jelenni a zárnál. Viszont, az LBT-929-6L/R zárhoz rendelkezünk egy applikációval, mellyel a további kettő napra érvényes kódot tudunk előállítani és akár e-mailben vagy más elektronikus felületen elküldeni.

A zár beállításáról és a benne rejlő lehetőségekről 2020.05.14.-én webinárium keretében bővebb információt nyújtunk.
Kérjük, kísérjék figyelemmel a videosec.com weboldalon megjelenő információkat.


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora