Bosch AVIOTEC IP starlight 8000

A Bosch AVIOTEC videoalapú tűzérzékelője már szürkületben is tökéletes megoldás

Bosch AVIOTEC IP starlight 8000
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies


Az AVIOTEC IP starlight 8000 videoalapú tűzérzékelő legújabb verziójával a Bosch Building Technologies már alacsony megvilágítás mellett is lehetővé teszi a füst és a lángok korai érzékelését, egészen 2 lux értékig. A kamerában található képtartalomelemzés mesterséges intelligenciával bővült ki, ami több mint 20 algoritmus eredményeit dolgozza fel, a kapott eredmények alapján pedig meghozza saját döntéseit. Ezáltal jelentősen nő a kamerák érzékenysége anélkül, hogy csökkenne a hamis riasztásokkal szembeni megbízhatóság.

A legújabb 7.61-es firmware verziójával az AVIOTEC IP starlight 8000 raktárak és gyártósorok éjszakai megfigyelésére is tökéletes megoldást jelent. A programozható ütemtervek segítségével a kamerák érzékenysége könnyen a környezet változásaihoz igazítható. Ezáltal az egész rendszer mozgalmas nappali üzemelésre és csendes éjszakai működésre is optimalizálható attól függően, hogy az érzékenység milyen szintjére van szükség.

Mivel a Bosch új megoldása megbízhatóan működik rossz fényviszonyok mellett, a világítás tervezésének, telepítésének és üzemeltetésének költségei jelentősen csökkennek. Mindemellett a tűzveszélyes alkalmazások kockázati szintje is jóval alacsonyabbá válik, ami akár a többemeletes parkolóházak üzemeltetői számára is kedvező lehet, ugyanis az AVIOTEC IP starlight 8000 garantálja a korai észlelést a járművek és az elektromos töltőállomások védelme érdekében. A történelmi jelentőségű és műemlék épületekben most már a félreeső, rossz megvilágítású és alig használt helyiségekben is megbízható érzékelést biztosíthat. A telepített kamerák egyidőben alkalmazhatók tűzérzékeléshez és videófelügyelethez, ami tovább csökkenti a telepítési és üzemeltetési költségeket.

Az AVIOTEC IP starlight 8000 már a legújabb firmware verzióval érkezik. A már telepített kamerák esetében egy ingyenes firmware frissítéssel elérhető a legújabb, alacsony megvilágításra optimalizált technológia.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya