Gőzerővel formálódik egy „szép új világ”


Gőzerővel formálódik egy „szép új világ”
Frissítette Kiterjesztett Valóság (AR) funkcióval ellátott Vuzix szemüvegeken futó arcfelismerő szoftverét, az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett NNTC.

A frissítéssel több száz szemüveg / testkamera és több ezer CCTV kamera képanyaga válik kezelhetővé egyetlen felületen keresztül, a gyártó állítása szerint. A fejlesztő az GPS támogatással rendelkező iFalcon Face Control Mobile 2.0 előnyei között említi meg a 4G és 5G kommunikációs rendszerekkel való együttműködési képességet, melynek köszönhetően a biztonsági személyzet / rendvédelmi erők online vethetik össze az épp megfigyelt személyek arcképét különböző adatbázisokban szereplőkével. Így már akár városnyi méretekben is hatékonyan alkalmazható lehet az NNTC + Wuzix páros. A iFalcon Face Control Mobile 2.0-t futtató új hordozható szerver már az Intel 8. generációs processzoraival érkezik és 500 grammal könnyebb elődjénél.

Forrás:WUZIX

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új belépő szintű AI kamerák a Vivotek kínálatából
Olvasta már?
Új belépő szintű AI kamerák a Vivotek kínálatából