Gyors és biztonságos megosztás a Solo-val


Gyors és biztonságos megosztás a Solo-val
Nyáron lesz két éve, hogy az ASC Global Magyarország Kft. a magyarországi importőre az olasz fejlesztésű és gyártású Solo termékcsaládnak. A négy kimenettel rendelkező okostelefonról vezérelhető Bluetooth-os távvezérlő, biztosítja a felhasználók számára, hogy távirányítójuk helyett mobiltelefonjukkal nyissák kapujukat, garázsukat vagy amivel összepárosítják a rádió adót.

A kisebb modell a Solo2, mely 10 felhasználóval, míg a Solo Evo 50 felhasználóval használható egyszerre. A felhasználás szempontjából fontos információ, hogy a felhasználóknak adhatunk jogosultságot, hogy ki mikor vagy meddig nyithatja a kaput. Mindezt természetesen a Solo automatikusan kezeli, így csak a jogosultság kiosztása marad ránk.

Megosztás

Az admin felhasználónak lehetősége van megosztani jogosultságokat telefonszám alapján a felhasználókkal akár dátum és vezérlési időintervallum megjelölésével. Ezenkívül a megosztást követően az eseményeket nyomon tudja követni az applikációban, tehát láthatja, hogy ki ás mikor nyitotta a kaput.

Megosztás folyamata

Admin

A megosztások menüben kijelöli a vezérelendő eszközt, dátumot, időintervallumot. Ezt követően kijelöli a felhasználókat telefonszám alapján. Ezt megtudja tenni a telefonkönyvből kiválasztva vagy a szám megadásával.

Amennyiben a felhasználó telefonkészülékén nincs telepítve a Solo alkalmazás, az admin tud meghívást küldeni, hogy telepítse azt.

Felhasználó
Miután a felhasználó letöltötte az applikációt, regisztrálnia kell a központi rendszerbe a telefonszámával. Válasz SMS-ben itt kap egy kódot amit iPhone setén be kell írnia, Androidnál automatikusan beírja a rendszer.

Ezt követően az Admin felhasználó által megosztott jogosultság megjelenik az eszközön egy vezérlő ikon/gomb formájában.




Előnyök:

Felhasználóbarát működési mód -

A végfelhasználóknak csak egy telefonszám regisztrációt kell csinálniuk semmi többet. (Az ikon automatikusan megjelenik)

Ideális olyan helyekre ahol csak ideiglenes jogosultságot akarunk biztosítani - airbnb, Hotelek (itt ajtókhoz is lehet használni nem csak kapukhoz)

Az admin felhasználó hozzáfér a vezérlési adatokhoz, illetve bármikor törölheti a jogosultságot.

A Solo termékről a weboldalukon olvashat többet

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua WizMind S kameracsalád
Olvasta már?
Dahua WizMind S kameracsalád