Testhőmérséklet-ellenőrző terminálok, járványhelyzeten kívül is teljesértékű alkalmazhatósággal, raktárról


Testhőmérséklet-ellenőrző terminálok, járványhelyzeten kívül is teljesértékű alkalmazhatósággal, raktárról
Az OET-213H-BTS1 beléptető terminál a személyazonosságot (arc + RFID kártya), a testhőmérsékletet, az arckmasz és a munkavédelmi sisak viselését képes ellenőrizni. Ezek kombinációjából választjuk ki a belépési feltételeket.

Már magyar nyelven szólnak hozzánk a Videosec OET-213H-BTS1 beléptető termináljai, amikor a belépni szándékozó megfelel a belépési feltételeknek, illetve, ha valamiben eltér a szabályoktól, ezért megtagadja a terminál a beengedését. A belépést engedélyezhetjük csupán arcfelismerés alapján (maximum 10.000 személyt tartalmazó adatbázis), belépőkártya és a hozzátartozó arc egyértelmű egyezése alapján, vagy belépőkártya alapján. Kiegészítő feltételként megadhatjuk a testhőmérséklet ellenőrzését, az arcot takaró maszk viselését és a munkavédelmi sisakot. Ezek megszegésekor választható a belépés megtagadása vagy csak figyelmeztetés is az áthaladni kívánó személy részére. Egy terminál több arc-könyvtárat is kezelhet, különböző belépési kritériumokkal, mint például külön rögzített vendégkártyák, külön szabályok és időszakok érvényesek a karbantartókra, és akár az egyes emeleteken dolgozókra is.
Több terminálra is feltölthető ugyanaz az arcokat és belépőkártyákat tartalmazó adatbázis, tehát több bejárat is kezelhető egy rendszerben. A terminálok kijelzőjén lehetőségünk van többféle tájékoztató- vagy marketingcélú grafika megjelenítésére is, amik csak riasztási eseménykor (szabályszegéskor) tűnnek el a képernyőről.
Az OET-213H-BTS1 terminál kamerájának élőképét természetesen videórögzítőn is megjeleníthetjük, illetve rögzíthetjük. A GDPR szabályokhoz alkalmazkodva különféle adatkezelési szabályokat alkalmazó helyszíneken megfelelő rögzítési, arcfelismerési, maszkviselést ellenőrző és adattárolási beállításokat alkalmazva megfeleltethetjük eszközünket a dokumentált szabályoknak.
A terminál alapvető beállításait és használatát, akár sötét környezetben is, az alábbi videóban is bemutatjuk:
Minden műszaki, alkalmazástechnikai, vagy egyéb kérdésével keresse az Euro Tech Corporation Kft. munkatársait.


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SecuriForum 2023 Kiállítás és Konferencia
Olvasta már?
SecuriForum 2023 Kiállítás és Konferencia