Kiemelt biztonságú objektumok védelme fémdetektálással és testhőmérséklet méréssel


Kiemelt biztonságú objektumok védelme fémdetektálással és testhőmérséklet méréssel
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A jelenlegi helyzetben létfontosságú, hogy a vírus terjedését minden lehetséges módon próbáljuk megakadályozni.

Az emberek egy részének munkája nem végezhető otthonról, és az alapvető mozgások biztosítása is szükséges. Az egyéni lázmérés rendkívül hosszas, és kellemetlen feladat, valamint kockázatot rejt a mérő személy számára. Ez a kiemelt biztonságú objektumok esetében sem kivétel.

Erre a problémára biztosít egyszerre megoldást a Hikvision fémdetektor kapuja az ISD-SMG318LT-F.
Segítségével a kapun való áthaladás során a testhőmérséklet ellenőrzése is megvalósítható.



Az ISD-SMG318LT fémdetektor kapu 18 szenzorának köszönhetően képes pontosan lokalizálni a fémtárgyak helyét az emberi testen/testben. A fémtárgyak méretét illetően már egy fél övcsat méretű objektumot is képes érzékelni, így a szúró-vágó eszközök, illetve fegyverek könnyen kiszűrhetők a kapu segítségével. Az operátor munkáját elősegítik az egyedileg állítható hangjelzések különböző frekvenciákhoz. Így könnyű megkülönböztetni a különböző fajta fémeket a kapu hangjelzésének köszönhetően. A fémdetektor kapu érzékelői nem zavarják egymást így akár 18 zónára is osztható a kapu detektálási területe. LCD kijelzőjének köszönhetően megjeleníti a fémdetektálási riasztások számát, az áthaladók számát, a mért hőmérsékletet, valamint a rendellenes hőmérsékletek számát.

Méretét tekintve 2200 x 850 x 480 mm (magasság x szélesség x mélység) így optimálisan elhelyezhető egy beléptetési sávban. Tápellátása szabványos hálózati (110-240 VAC) feszültséggel biztosítható. Moduláris felépítésének köszönhetően könnyen és egyszerűen telepíthető. Veszélyes áruk biztonsági ellenőrzésére is alkalmas, széles körben használják nyilvános eseményeken és kiemelt biztonságú helyeken. Ajánlott szélmentes környezetben beltéri használatra.

Főbb jellemzők:

  • Detektálási pontosság: Az olyan méretű tárgyak, mint például az övcsat, detektálhatók. Réz, alumínium és      cink (nehezebb, mint 150 g), például a kést és pisztolyt egyértelműen megtalálja.
  • Interferencia mentes: Az érzékelők nem befolyásolják egymás működését.
         Több területet tud megkülönböztetni riasztás céljából. Jelzi a fém helyzetét testben/testen. Maximum 18      területet tud megkülönböztetni.
  • Frekvencia beállítások: 100 beállítható frekvencia, továbbá a különböző frekvenciákhoz különböző      magasságú hangjelzések használhatók.
  • Érzékenységi beállítások: 255 érzékenységi szintet lehet beállítani.
  • Emberek számlálása: Mechanikus áthaladás számlálójának köszönhetően ki és be irányt számol. Irányonként      egy számlálóval.
  • Pozícionáló LED: Az érzékelő oldalán található LED-ek jelzik a tiltott tárgyak helyzetét.
  • LCD képernyő: Segítségével megjeleníti a mért hőmérsékletet, az áthaladók számát, a fémdetektálási      riasztások számát, valamint a rendellenes hőmérsékletek számát.


  • Az ISD-SMG318LT fémdetektor, az integrált hőkamerájának köszönhetően, biztosítja az érintésmentes hőmérsékletmérést 0,5 °C pontossággal. A kamera arcdetektáló képességének köszönhetően pontosítja a mérést. Amennyiben a beállított küszöbhőmérsékletnél magasabb értéket érzékel, igény szerint hang és fényjelzéssel is képes jelezni azt.




    A kameráról

    A Hikvision DS-2TD1217B hőmérsékletmérő kamerája valós időben nagy pontossággal képes mérni az objektum hőmérsékletét köszönhetően a 160 × 120 pixel felbontású hőérzékelőjének. Képes felfedezni és nyomon követni a magasabb testhőmérsékletű embereket a zsúfolt nyilvános helyiségekben is, széles körben alkalmazható például vámhatóságokban, repülőtéren, iskolában és kórházakban. A láthatófényű kamera színben gazdag megjelenítést biztosít a 3 mm-es fix optikával szerelt FULL HD felbontású érzékelőjének köszönhetően, valamint a mélységélesség és a fényerő-kompenzáció is jelentős erőssége. A háttérfény megfelelő kezelése is figyelemreméltó.

    Igény szerint az eszköz menedzselhető PC segítségével is akár IVMS4200 vagy HikCentrál VMS szoftveren keresztül, így csökkentve a fizikai érintkezés szükségességét.

    Tekintse meg kínálatunkban.

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
    Olvasta már?
    Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől