Detnov rendszerek


Detnov rendszerek
A tűzjelző rendszereket gyártó katalán Detnov cég több mint 20 éves tapasztalattal és magasan képzett mérnöki csapattal rendelkezik, vezető szerepet tölt be a nemzetközi piacon. Elkötelezett a magas minőségű rendszerek gyártásában, melyeket a könnyű szerelhetőség és letisztult dizájn jellemez.

A DETNOV 200-as sorozat a legújabb fejlesztések alkalmazásával készült. Az új külső és megjelenés az egyik legelegánsabb a piacon, megfelelő választási lehetőség a felhasználók számára. A sorozat négy tagból áll: 58 ºC hősebesség érzékelő, 78 ºC hőmérséklet érzékelő, optikai füstérzékelő és egy kombinált optikai és hőmérsékletérzékelő. Mind kompatibilis a DETNOV CAD központokkal.

Kínálatunkban megtalálhatók a következő Detnov gyártmányok:
  • Címezhető tűzjelző rendszerek
  • CO-vészjelző rendszerek
  • jelzőegységek


  • Címezhető tűzjelző rendszerek
    Kifejezetten arra tervezték, hogy megfeleljen az összes funkcionális és esztétikai követelménynek a nagy létesítmények védelmekor. Iskolák, egyetemek, bevásárlóközpontok, ipari épületek, parkolók, kórházak számára egyaránt ideális megbízhatóságuk és felhasználóbarát működésük révén. A DETNOV analóg központok kis és közepes rendszerekhez ajánlhatók, megfelelnek az EN54-2 és EN54-4 előírásainak egyaránt. Hurkonként 250 eszközt tud lekezelni. A központok hálózatba köthetőek, maximálisan 32 központ rendszerenként.

    CO érzékelő központok
    A CMD-500 szén-monoxid-jelző központok 1, 2 és 3 zónás modellben hozzáférhetőek, zónánként 32 érzékelőt tud kezelni. Megfelelnek akár a kis, akár a nagyobb berendezések minden igényének.

    Forgalmazó: I-Sec Kft.

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Hálózati csatlakozás – újragondolva
    Olvasta már?
    Hálózati csatlakozás – újragondolva