Detnov rendszerek


Detnov rendszerek
A tűzjelző rendszereket gyártó katalán Detnov cég több mint 20 éves tapasztalattal és magasan képzett mérnöki csapattal rendelkezik, vezető szerepet tölt be a nemzetközi piacon. Elkötelezett a magas minőségű rendszerek gyártásában, melyeket a könnyű szerelhetőség és letisztult dizájn jellemez.

A DETNOV 200-as sorozat a legújabb fejlesztések alkalmazásával készült. Az új külső és megjelenés az egyik legelegánsabb a piacon, megfelelő választási lehetőség a felhasználók számára. A sorozat négy tagból áll: 58 ºC hősebesség érzékelő, 78 ºC hőmérséklet érzékelő, optikai füstérzékelő és egy kombinált optikai és hőmérsékletérzékelő. Mind kompatibilis a DETNOV CAD központokkal.

Kínálatunkban megtalálhatók a következő Detnov gyártmányok:
 • Címezhető tűzjelző rendszerek
 • CO-vészjelző rendszerek
 • jelzőegységek


 • Címezhető tűzjelző rendszerek
  Kifejezetten arra tervezték, hogy megfeleljen az összes funkcionális és esztétikai követelménynek a nagy létesítmények védelmekor. Iskolák, egyetemek, bevásárlóközpontok, ipari épületek, parkolók, kórházak számára egyaránt ideális megbízhatóságuk és felhasználóbarát működésük révén. A DETNOV analóg központok kis és közepes rendszerekhez ajánlhatók, megfelelnek az EN54-2 és EN54-4 előírásainak egyaránt. Hurkonként 250 eszközt tud lekezelni. A központok hálózatba köthetőek, maximálisan 32 központ rendszerenként.

  CO érzékelő központok
  A CMD-500 szén-monoxid-jelző központok 1, 2 és 3 zónás modellben hozzáférhetőek, zónánként 32 érzékelőt tud kezelni. Megfelelnek akár a kis, akár a nagyobb berendezések minden igényének.

  Forgalmazó: I-Sec Kft.

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  NB-IoT infrasugaras vevőszámláló
  Olvasta már?
  NB-IoT infrasugaras vevőszámláló