Gate Control PRO


Gate Control PRO
Forgalmazó: T.E.L.L. Biztonságtechnikai Rendszerek Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Gyártó: T.E.L.L. Software Hungária Kft


A Gate Control PRO teljeskörűen konfigurálható PC szoftverrel USB-n és távolról, interneten keresztül is, de a lényeges beállítások elérhetőek a mobilalkalmazásban is az adminisztrátori jogosultsággal bíró felhasználók számára.

A Gate Control PRO egy korszerű, akár két különálló kapu vezérlésére is alkalmas intelligens kapuvezérlő, amely mobilinterneten keresztül Android és iOS alkalmazással, vagy hívással vezérelhető. A rendszer kifejezetten elektromos kertkapuk, garázskapuk és sorompók vezérlésére lett tervezve, számos egyéb kifinomult, célirányos funkcióval kiegészítve. A Gate Control PRO a gyári kapuvezérlő elektronika megvezérléséhez relékontaktusokat használ, így a piacon elérhető legtöbb kapuvezérlő elektronikával kompatibilis.

A rendszer mobilinternettel rendelkező SIM-kártyával működik.
Termékváltozattól függően, akár 1000 felhasználói telefonszámról, valamint 2000 felhasználói mobileszközről vezérelhető, konfigurálható jogosultságokkal. A mobilalkalmazással korlátlan számú Gate Control PRO modul kezelhető, amelyeket egyszerűen, QR-kód beolvasásával regisztrálhatunk az alkalmazásban.

A vezérlési időszakok belépési sémák által konfigurálhatók, amelyek szabadon hozzárendelhetők a felhasználókhoz, így lehetőség van adott felhasználók vezérlési jogosultságának időbeli korlátozására. Ezen túlmenően lehetőség van egyedi szabályok beállítására is, amelyekkel egy-egy felhasználó vezérlési jogosultsága időszakosan engedélyezhető vagy tiltható, a hozzárendelt belépési séma felülbírálásával.

Globális szabályok segítségével az összes felhasználó vezérlési jogosultsága engedélyezhető vagy tiltható beállítható időszakra vonatkozóan. Kapuvégállás-kapcsoló használatával a mobilalkalmazás ikonos kijelzéssel szemlélteti a kapu nyitott, illetve zárt állapotát, valamint értesítést kaphatunk, ha a kapu akadály, vagy egyéb hiba miatt nem nyílt ki, vagy nem záródott be.

A kapucsengőfunkció segítségével értesítést kaphatunk Push-üzenettel vagy SMS-ben, ha valaki becsenget otthonunkba, valamint, ha rendelkezünk IP-kamerával, lehetőségünk van élőkép megtekintésére is a mobilalkalmazásban. A rendszer kapuvezérlőnként 2 db IP-kamera hozzárendelését teszi lehetővé. Az időzített vezérlés funkció segítségével a rendszer konfigurálható vezérlési sémák alapján képes a kaput automatikusan is kinyitni, illetve bezárni a beállított időpontokban. Ez segítséget nyújt pl. olyan ipari környezetben, ahol a reggeli és esti csúcsidőben nyitva kell tartani a kaput.

A termékről bővebb információt a tell.hu-n talál, megrendelésre pedig az alábbi elérhetőségeken van lehetőség:

termekrendeles@tell.hu
+36 (30) 841 6880


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Hikvision HeatPro hőkamerák
Olvasta már?
Hikvision HeatPro hőkamerák