DVC létszámellenőrző kamera


DVC létszámellenőrző kamera
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: Alarm Automatika Kft.


A koronavírus elleni védekezés céljából az állam meghatározta az 1,5 méteres védőtávolság kötelező betartását. Az védőtávolság betartásához az üzletek és szolgáltatók létszámkorlátozást vezettek be.
A DVC megalkotta a létszámellenőrzéshez szükséges egyik legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldását.


Létszámellenőrzés a legegyszerűbben DVC kamerákkal.

Hogyan működik?

A DVC AI kamerákkal meghatározhatunk a bejáratnál egy vonalat, ezután a kamera számontartja a vonalon áthaladó személyek számát. Az AI kamerák képesek felismerni az emberi alakot és a mozgás irányát, így képes külön számolni a be- és kilépő személyeket, illetve a jelenleg bent tartózkodó személyek számát.

Az ingyenes NVMS-TSS szoftver vizuális és hangjelzést ad, ha a jelenlévő személyek száma átlépi a maximálisan megengedett mennyiséget. Ezzel a megoldással a biztonsági szolgálatnak nem kell folyamatosan figyelni a kamera élőképét, hogy ellenőrizzék a jelenlévők létszámát. Az NVMS-TSS szoftver segítségével, akár több ki- és bejáratot is számon tarthatunk egyszerre, mivel a szoftver képes összesíteni a kamerák által küldött adatokat.

Hogyan kell telepíteni?
A létszám ellenőrzéséhez fel kell szerelni egy-egy AI kamerát a bejáratokhoz és be kell kötni azokat a hálózatba. Az automatizált vizuális és hangjelzéshez egy szerverre kell telepíteni az NVMS-TSS szoftvert, amivel össze kell kapcsolni a kamerákat a számolt adatok összesítéséhez.

Egyetlen ki- és bejárat esetén meglévő rendszerbe is egyszerűen beköthető a létszámellenőrző kamera, mivel a kamera végzi a létszámellenőrzést és az adatokat az élőképen is megjeleníti. Így elegendő a kamerát a meglévő rögzítőre vagy videó menedzsment szoftverbe kötni és már ellenőrizhetők is a kamera élőképén látható adatok.

Akár önálló eszközként is használható a létszámellenőrző kamera, ehhez elegendő a kamera webes felületét elérni és az élőképről leolvashatók az adatok.

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a kamerák?
A létszámellenőrző kamerák elérhetők 2 és 4 megapixeles változatban, bullet és turret kialakításban, illetve fix és motoros zoommal, ezen kívül mindegyik kamera 120 dB True WDR képes.

Ezekkel a tulajdonságokkal szinte bárhova telepíthetők a létszámellenőrző kamerák.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka