Beléptetés: lázasan kizárva!


Beléptetés: lázasan kizárva!
A Modern Alarm Kft-nél már megrendelhető a Hikvision, ízig-vérig 21. századi beléptetője. Bemutatásához háttérként szolgál az aktuális járványhelyzet is.


A figyelemre méltó rendszer minden porcikája és jellemzője izgalmas, és mivel használható önállóan, CSAK hőmérsékletellenőrző módban is, most az egészségügyi helyzeten keresztül mutatjuk be a legfontosabb tudnivalókat róla. A cégek újranyitnak és egyre többen térnek vissza a munkába. A járvány azonban nem múlt el, így bármely belépő személy potenciálisan fertőző lehet, ha nem szűrik ki őt idejekorán.

A dolgozók, vásárlók, látogatók biztonságának megóvása jelentős kihívást jelent a COVID-19 járvány árnyékában. Egy modern beléptetőrendszer által kínált, hatékonyabb működtetéssel viszont könnyedén megfelelhetünk a többletelvárásoknak.

A Hikvision, MinMoe, érintésmentes beléptető és lázdetektáló termináljával, automatizálható a védekezés egy fontos része – a fertőzött egyén izolációjára való figyelmeztetés – már a tényleges belépése előtt.

A fejlett hőkamerával ellátott MinMoe terminál hőmérője gyorsan és pontosan ismeri fel a megemelkedett bőrhőmérsékletet, amely így megfelelő jelzés ad egy előzetes lázszűrésre. A 0,3-2 méteres lázmérési távolság rugalmas telepítést és érzékelést tesz lehetővé.


Beállítható, több lépésben is, hogy a megengedettnél magasabb bőrhőmérséklet esetén, a MinMoe terminál tagadja meg a belépést és értesítse az őrszemélyzetet a további teendők elvégzéséhez, vagy csak értesítést küldjön, akár az opcionális, 7 colos képátlójú beltéri monitoregységre, akár mobileszközre is.

A belépőpontnál előzetesen kiszűrt személlyel, a biztonsági személyzet kétirányú beszélgetést is kezdeményezhet a terminálon és a beltéri monitoron keresztül, és távolról is kinyithat számára egy másik helyiségbe vezető ajtót, az azonnali elkülönítéshez.

A MinMoe terminál deep learning algoritmusa 99%-osnál jobb arcfelismerési pontosságra képes, így gyors és szinte megállásmentes áthaladást biztosít a belépési pontokon.
A terminál gyengén megvilágított környezetben is jól működik.


Lehetőség van maszk detektálásra is. Ha az arcfelismerés megtörtént és az illető nem visel maszkot, akkor a terminál hangjelzéssel figyelmeztet a kötelező maszkviselésre.


A teljessége igénye nélkül, néhány további, jelentősebb funkció:
 • Kiépítéstől függően, akár 50 000 arc felismerése és tárolása;
 • GDPR ajánlásoknak megfelelő adatkezelés és tárolás;
 • Egyszer, vagy többször használatos QR-kódok alkalmazása beléptetésnél (eseményekre, kiállításokra,      rendezvényekre való egyszeri bejutás könnyítése, a mobilon felmutatott QR-kóddal);
 • Kiegészítő, 7"-os képátlójú tablet a távoli kezeléshez, ellenőrzéshez és a jelzések fogadásához;
 • Kiépítéstől függően, beépített RS485 interfész és Mifare proxyolvasó a kártyás beléptetéshez;
 • Kiépítéstől függően, legfeljebb 50 000 kártya kezelése;
 • Villámgyors belső adatfeldolgozás, a tárolható több tízezer adat és esemény könnyű kereséséhez,      szűréséhez;
 • VMS HikCentrallal kompatibilis kialakítás, exportálható naplóval, hőmérsékleti statisztikával, visszakövethető      lázriasztásokkal, stb.


 • A termék működését bemutató rövidfilm (1m:19s):


  További műszaki információkért, kérjük, Hikvision terméktámogató kollégákat keressék:
  Tóth István: +36 30 791-3335 toth.istvan@modernalarm.huWaldmann Tamás: +36 30 791-3336 waldmann.tamas@modernalarm.hu

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Na, ez kell nekem!
  Olvasta már?
  Na, ez kell nekem!