Hanwha Techwin és a COVID19


Hanwha Techwin és a COVID19
Két megoldással is beszállt a közelmúltban – a COVID19 örve alatt – a Hanwha Techwin az egészségügyi védekezés piacára.

Az első, egy az A2 Technology által kifejlesztett alkalmazás, mely azt ellenőrzi, hogy megfigyelt területen tartózkodók hordják-e a kötelezően előírt maszkot. Az új applikáció a koreai gyártó XNB-6000/MSK, XNO-6080/MSK, XND-6010/MSK és XNV-6011/MSK kameráival kompatibilis – ezekre előtelepítés kérhető. Logikusan, amennyiben a maszkot nem viselő személyt detektál a rendszer, egy automatikus figyelmeztető üzenet lejátszása is aktiváltatható.

A második, COVID19 relációjú megoldás egy licencdíj mentesen elérhető, a megfigyelt területen tartózkodó személyek számát figyelő, bejárati ajtók / forgókapuk vezérlésére és a bejáratnál a belépést jóváhagyó kint maradásra felszólító üzenetek megjelenítésére alkalmas applikáció, mely a gyártó nem régiben bemutatott Wisenet P AI kameráival (PNB-A9001, PNO-A9081R, PNV-A9081R, PND-A9081RF, PND-A9081RV) kompatibilis. A megoldás külön előnye, hogy központi szerver nem szükséges a futtatásához, még több bejárat felügyelete esetén sem.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Színezd ki a szürke éjszakát! — új Techson AI-ISP technológia
Olvasta már?
Színezd ki a szürke éjszakát! — új Techson AI-ISP technológia