Az öltözőszekrények felé nyit a SALTO


Az öltözőszekrények felé nyit a SALTO
Az öltözőszekrények (és fülkék) biztonságának növelésére és használatuk egyszerűsítésére alkalmas (a gyártó megállapítása szerint) verzióval bővült a SALTO termékcsaládja.

A BLE (alacsony energiájú Bluetooth) technológiával felvértezett, akár okostelefonnal is vezérelhető, a gyártó BLUEnet beléptető (hozzáférés felügyeleti) technológiájával kompatibilis SALTO XS4 szekrényzár megoldásának segítségével a beléptetőrendszerek hatékonyságát igyekeznek kiterjeszteni a munkahelyi (és egyéb) öltözőszekrények védelmének és használatának magasabb szintre emeléséhez. A cég megállapítása szerint, a SALTO XS4 BLE egy ergonomikus formatervezésű, könnyen (az eredeti zár helyére) telepíthető. Alkalmazását egy külső kezelőgomb teheti még egyszerűbbé. A BioCote ® antimikrobiális bevonatnak köszönhetően – mely a mikrobák 99.99%-át elpusztítja a kezelt felületen –, a SALTO XS4 BLE helyt állhat a fertőzéseknek leginkább kitett helyiségekben is.

Forrás: SALTO

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
RIEL rendszámolvasó sorompó csomagok
Olvasta már?
RIEL rendszámolvasó sorompó csomagok