DBIP-1-W IP WiFi videó ajtócsengő, raktárról, a Videosectől


DBIP-1-W IP WiFi videó ajtócsengő, raktárról, a Videosectől
Új termék, a 2 MegaPixel felbontású, széleslátószögű (160°) WiFi ajtócsengő érkezett meg a Videosec kínálatába.

A platform és a kezelése megegyezik a már ismert Smart IP kamerák és rögzítők kezelésével. A WiFi csatlakzotatásához a GuardLive vagy a GuardViewer applikációval generálhatunk QR kódot a kamera számára és a videórendszerünkkel egy rendszerben használjuk. Csengetéskor a telefon alapértelmezett csengőhangja szólal meg és megjelenik az élőkép, még mielőtt felvettük vagy elutasítottunk volna a hívást.

A csengő kamerájának VCA képanalitikája emberi test észlelést végez, amelyről kérhetünk push-üzeneteket, de a csengőbe helyezhető mikroSD kártyára, vagy a csatlakoztatott rögzítőre is indíthatunk vele rögzítést, ezeket később visszajátszhatjuk.

Az ajtőcsengő tápfeszültsége tág keretek között változhat. Alkalmazhatunk 12V DC táplálást, de 16-tól 24V-ig AC tápfeszültséget is. Felprogramozáskor pedig a burkolat alatt található mikroUSB csatlakozón keresztül is táplálhatjuk.

Képérzékelő: 1/2.7" FullHD CMOS Objektív: 2mm, 160° (horiz.) x 83° (vert.) látószög Érzékenység: 0,02 lux színes képnél, 0 lux fekete-fehérben (5m infra hatótáv) Csengetés jelzése, VCA - emberi test észlelésének jelzése Automatikus videórögzítés: mikroSD kártyára vagy csatlakoztatott NVR-re Manuális videórögzítés: mobiltelefonra IP-védettség: IP65, kültérre telepíthető Ajánlott mobilalkalmazás: GuardLive vagy GuardViewer

Az ajtócsengőről bővebben tájékozódhat IDE kattintva

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora