GeoVision AI-FR avagy arcfelismerés biztosítása 8 IP-csatornán


GeoVision AI-FR avagy arcfelismerés biztosítása 8 IP-csatornán
A GeoVision gyártó egyik újdonsága a GV-AI FR v1.0 szoftver. Mint látható ez az első verzió, tehát számíthatunk ilyen téren további fejlesztésekre a közeljövőben. De lássuk, mi is ez tulajdonképpen…

Röviden, tömören a GV-AI FR V1.0 egy olyan videoanalitikai szoftver, amelynek célja arcfelismerés (FR) képességének biztosítása akár 8 IP-csatorna részére, továbbá integrálható a GV-VMS-be és/vagy a GV-ASManager-be. Az integrálhatóság célja az arc alapú beléptető rendszer, illetve az FR által trigger-elt videofelvétel és hozzáférés kezelés.

GV-AI FR főbb funkciók:
 • 8 IP csatorna egyidejű támogatása
 • Valós időben történő arcfelismerés és követés
 • Arc Adatbázis management 100 000 arc Profilhoz, valamint 3 arckép/profil-t engedélyez
 • Az arcok profilozása kor és nem szerint
 • Az Liveness-felismerés annak biztosítása érdekében, hogy a művelet során felismert személyek nem      élettelen tárgyak. Így kiszűrhetők például a nyomtatott fényképek.
 • A statisztikai grafikonok automatikus összeállítása a helyiségbe belépő és onnan kilépő arcok életkorának és      nemének száma és eloszlása alapján
 • Exportálható napi / heti / havi / éves óránkénti arcfelismerési szám
 • Lekérdezés arcfelismerési események szerint
 • A GV-VMS integrálása a videó felvételéhez és az arcfelismerési események lejátszásához
 • A GV-ASManager integrálása a beléptetés kezelésére úgy, hogy a hozzáférési adatokat a Face Profiles-hez      párosítják
 • Master and Slave funkció több GV-AI FR egy központi Face Database-hez való összekapcsolásához
 • Támogatás a harmadik féltől származó vezérlőkhöz való hozzáférés kezeléséhez a GV-FWC-n keresztül a      LAN-on és/vagy a GV-COM V3 + GV-WTR-en keresztül fizikai kapcsolaton

 • További hasznos információ:
  A Face Detection (FD) modellek az ideális kamerák ehhez a rendszerhez, amelyeket a GV-AI FR-hez kell csatlakoztatni az arc optimális érzékelése és felismerése érdekében. Ha öt vagy több IP-kamera csatornájához csatlakozik a GV AI-FR, akkor ajánlott, hogy a kamerákat olyan helyre telepítsék, ahol a felismerési célok viszonylag állóak vagy közvetlenül a kamerák felé mozognak az optimális felismerési eredmények elérése érdekében. A Liveness Detection funkció akkor működik legjobban, ha a felismerési célok szintén viszonylag állóak és közvetlenül a kamerákkal néznek szembe stabil világítási körülmények között.

  A gyártó megadta a minimális rendszer követelményt, ahol kiemeli, hogy kizárólag Intel Core processzorokkal kompatibilis a szoftver.
  A szoftver licenszeléséről elöljáróban annyit, hogy a maximális csatornaszám 8, de egyesével is megvásárolhatók a csatornák.

  Kérdés esetén keresse a kollégákat az info@gvhungaria.hu e-mail címen, illetve +36 1 205 3527-es telefonszámon.


  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  HID Signo Express & Seos Essentials
  Olvasta már?
  HID Signo Express & Seos Essentials