Okos otthon telepítői oktatások – a technológia fejlődik, Ön miért maradna le?


Okos otthon telepítői oktatások – a technológia fejlődik, Ön miért maradna le?
A SMARTme Building Technologies Kft. több alkalmas, okos otthon telepítői oktatás-sorozatot szervez azon szakemberek számára, akik bővíteni szeretnék vállalkozásuk profilját, és otthonautomatikával kívánnak foglalkozni.

A sorozat első oktatása a szakmai oktatás (részvételi díj ellenében látogatható). A körülbelül 4 órás szakmai oktatás célja, hogy az érdeklődők megismerkedjenek az okos otthonok hazai piacával, a FIBARO okos otthon rendszerrel és segítséget kapjanak az okos otthon telepítői vállalkozásuk elindításában.
Kerüljön lépéselőnybe versenytársaival szemben, legyen FIBARO okos otthon telepítő!

IDŐPONTOK:
2020.06.23. (kedd): FIBARO szakmai oktatás
2020.06.24. (szerda): FIBARO műszaki oktatás

Jelentkezés IDE kattintva

HELYSZÍN:
A külön erre a célra kialakított FIBARO otthonautomatikával felszerelt bemutatóteremben kipróbálhatóak a FIBARO o0kos otthon adta lehetőségek.

1113 Budapest, Bocskai út 77-79.,
Mogürt Irodaház, B1 lépcsőház 2. emelet

INFORMÁCIÓK:
 • Műszaki okos otthon oktatás részvételi díj ellenében látogatható: Az egész napos, interaktív műszaki okos otthon oktatás célja, hogy a résztvevők önállóan tudják programozni és kezelni a FIBARO okos otthon rendszert, amely ismereteket a későbbi okos otthon vállalkozásuk során aktívan tudnak használni. További információkért, látogasson el SMARTme Building Technologies weboldalára.
 • A LUA oktatás kizárólag partnerek számára látogatható, részvételi díj ellenében, a műszaki oktatás következő lépéseként. Célja, hogy a résztvevők teljes mélységében elsajátítsák a FIBARO Home Center 2 – Központi egységének felprogramozását, és ezzel a LUA programnyelvet.

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Uniview Connect Box
  Olvasta már?
  Uniview Connect Box