A TANlock beléptetőrendszer MABISZ minősítéssel rendelkezik


A TANlock beléptetőrendszer MABISZ minősítéssel rendelkezik
A TANlock termékcsaládot Németországban fejlesztik és gyártják, így a minőségi gondolkodás, tervezés és kivitelezés jellemzi.Mi a TANlock?

Egy egyszerű és erős rendszer, mely lehetővé teszi, hogy megvédjük
 • rack szekrényünket,
 • elosztószekrényünket,
 • vagy ipari berendezésünket.

 • Egy elektromos zár, mely biztosítja számunkra a felhasználó azonosítását és a zár nyitását is abban az esetben, ha a jogosultság adott hozzá.
  A TANlock széles termékpalettája lehetővé teszi, hogy az alap verziótól, a legmagasabb biztonsági és lekérdezési szintig tudjunk választani az igényeinktől, az előírásoktól és a környezettől függően.

  Hogyan működik a TANlock?
  A TANlock egy hajtóműves motorral ellátott elektromos zár, mely a megfelelő azonosítást követően oldja a zár reteszét és ennek köszönhetően felnyílik a kilincsként szolgáló kar.
  A kar elfordításával tudjuk a zárnyelvet forgatni és így az ajtót nyitni.
  Az ajtó zárásához, a becsukást követően visszaforgatjuk a kilincset eredeti helyzetébe és könnyedén visszatoljuk a reteszelt alapállapotba.
  A TANlock belső felülete biztosítja a csatlakoztatási lehetőségeket nyitásérzékelőkhöz, a hálózathoz, a Wiegand kommunikációhoz, melyek a különböző típusoktól függően változhatnak.


  További információ a TANlock termékcsaládról IDE kattintva. A forgalmazó ASC Global fontosnak tartja, hogy ne csak ők mondják azt, hogy a termék megfelel az előírásoknak, ezért bevizsgáltatták a MABISZ-szal.
  TANlock MABISZ minősítését IDE kattintva tudja letölteni.

  Mi az a MABISZ?
  A magyarországi biztosítási monopólium megszűnése óta (1986) számos biztosítótársaság alakult Magyarországon, az addig meghatározó állami tulajdonú biztosítóintézetek szerepét átvették az újonnan létrejött részvénytársaságok és biztosítóegyesületek. Ezzel párhuzamosan a biztosítás jogi környezete is gyökeres változásokon ment keresztül, ami szükségessé tette, hogy a társaságok érdekeik védelmében szakmai szövetségbe tömörüljenek.

  1990. november 14-én nyolc biztosítótársaság megalapította a Magyar Biztosítók Szövetségét (MABISZ).

  Napjainkra a magyarországi biztosítótársaságok, biztosítóegyesületek és EU tagállami biztosítók magyarországi fióktelepeinek jelentős része vált a MABISZ tagjává.


  Tagek: beléptető

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  360° kamera mesterséges intelligenciával felvértezve
  Olvasta már?
  360° kamera mesterséges intelligenciával felvértezve