Közösségi távolságtartást támogató platform a Gunnebo kínálatában


Közösségi távolságtartást támogató platform a Gunnebo kínálatában
A svéd Gunnebo piacra dobta új, kereskedelmi egységek számára kifejlesztett, a COVID-19 által életre hívott ún. közösségi távolságtartást támogató megoldását.

Az OccuLinq platform valósidejű adatokat jeleníthet meg egy okostelefon applikációja segítéségével, illetve tableten, vagy PC monitoron egy adott kereskedelmi egységben lévő vásárlók számosságát illetően. Az új platform együttműködik az OccuSense sztereo kamerákkal, melyek úgy biztosítják a vásárlók számlálását, hogy nem tárolnak személyes adatokat, biztosítva ezzel a rendszer maximális GDPR megfelelőségét. Az OccuSign digitális kijelző informálhatja a várakozó ügyfeleket az adott eladótér zsúfoltságát / leterheltségét illetően. A beléptető kapuk garantálják a vásárlók szabályszerű – a megadott mennyiségi adatoknak megfelelő – áramlását. A kijáratot ellenőrző technológiák az „áruházi szarkák” tevékenységét hivatottak megnehezíteni. A gyártó illetékese kihangsúlyozta, hogy bár az OccuLinq-et első sorban kereskedelmi egységek irányába promotálják, alkalmazása indokolt lehet pl. múzeumok, színházak, irodaházak esetében is.

Forrás: Gunnebo

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera