Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései


Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései
Az AJAX legújabb fejlesztései: frissített operációs rendszerrel új funkciók érhetők el, Hub 2 Plus központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni, az új MultiTransmitter lehetőséget ad a vezetékes eszközök integrálására az AJAX riasztórendszerbe, a StreetSiren DoubleDeck-en a biztonságtechnikai cégek megjeleníthetik a logójukat és az elérhetőségeiket.

Az AJAX riasztórendszer folyamatosan fejlődik és változik a telepítők és a végfelhasználók igényei szerint. Bárki benyújthat javaslatot a rendszer fejlesztésének céljából, amik közül a gyártó kiválasztja a legjobbakat és a legnépszerűbbeket. Ezeket a fejlesztéseket alapos tesztelés után a gyártó a nagyközönség elé tárja.

Küldj te is javaslatot az AJAX riasztórendszer fejlesztésére: IDE kattintva

Az AJAX legújabb fejlesztései:
 • OS Malevich 2.9 – A frissített operációs rendszer új funkciókkal bővült.
 • Hub 2 Plus – Központtal még nagyobb létesítményeket lehet védeni.
 • MultiTransmitter – Az új eszközzel vezetékes érzékelőket is képes kezelni az AJAX Hub.
 • StreetSiren DoubleDeck – Az új szirénán a biztonságtechnikai cégek megjeleníthetik a logójukat és az elérhetőségeiket.


 • OS Malevich2.9
  Az OS Malevich legújabb 2.9.79 verziója további lehetőségeket ad a riasztórendszer konfigurálására:
  Lehetőséget ad a régebi típusú Hub új típusra történő zökkenőmentes cseréjére. A Hub cseréje esetén nem szükséges a felhasználókat és az eszközöket újra konfigurálni, illetve újra hozzáadni. A Hub adatainak import/export funkciója a Hub beállításai között található. Az adatátvitelhez mindkét Hubon az OS Malevich 2.9-es verziójának kell futnia. Ehhez engedélyezni kell az automatikus frissítést.

  Ideiglenesen kikapcsolhatók lesznek az eszközök. Sérült vagy telepítési hibából adódóan hamis riasztást kiváltó eszköz kizárható a rendszerből a beállítások törlése nélkül, így nem zavarja sem a felhasználót sem a távfelügyeletet. Az ideiglenes deaktiválás funkció az eszköz beállításain belül lesz elérhető.

  Impulzus üzemmód a Socket, Relay és a WallSwitch számára. Ezzel a funkcióval a kontaktus az előre beállított ideig kapcsol, majd visszatér az eredeti állapotába. A Relay, a WallSwitch és a Socket impulzusideje 0,5 és 255 másodperc között állítható. Az eszközökön beállítható, hogy mi legyen az alap állapot NC vagy NO. Az impulzus üzemmód 5.54.1.0 firmware verziótól érhető el.

  Testreszabott riasztástípusok a Button és a MultiTransmitter számára. Beállítható, hogy a Button megnyomásakor, illetve a MultiTransmitterbe bekötött vezetékes szenzorok riasztásakor mi legyen a riasztás típusa. A Hub ötféle riasztás típust képes megkülönböztetni és továbbítani a felhasználók és a távfelügyelet számára: Behatolás, Tűz, Egészségügyi, Pánik vagy Gáz szivárgás. A riasztás típusát az eszköz beállításai tartalmazzák.

  Pánik gomb megnyomás esetén a felhasználó koordinátáinak továbbítása a távfelügyelet számára. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy tájékoztassa a távfelügyeletet az AJAX riasztórendszer által védett objektumon kívül történt veszélyhelyzetekről. A pánik gomb megnyomása esetén a rendszer összes felhasználója értesül a pánik gomb megnyomásáról, majd az értesítés megtekintésekor a térképen megjeleníti a bajba jutott felhasználó helyzetét.

  Véletlen gombnyomás elleni védelemmel lett ellátva a SpaceControl. Beállítható, hogy dupla vagy hosszú gombnyomásra reagáljon a SpaceControl. A funkció az 5.54.1.0 firmware verziótól érhető el. Állítható a Socket fényereje. Többé nem zavaró a hálószobában a Socket fényereje. A Socket fényereje teljes vagy alacsony értékre állítható, de akár teljesen kikapcsolható a LED keret fénye. A funkció a Socket 3.55.0 firmware verziójától érhető el.

  Kikapcsolhatók az érzékelők riasztás esetén történő fényjelzése. Az érzékelők beállításaiban kikapcsolható a LED jelzőfény villogása. A beállítás elérhető a DoorProtect, DoorProtect Plus, MotionProtect Plus, CombiProtect, MotionProtect Outdoor, MotionCam és a GlassProtect eszközökön az 5.55.0.0 firmwaretől, illetve a MotionProtect Curtain eszközön a 6.53.1.1 firmwaretől.

  Értesítést küld a Hub ki- és bekapcsolásról, illetve a gyári beállítások visszaállításáról. Ez a szolgáltatás további hasznos információval látja el a felhasználókat és a távfelügyeletet. A gyári beállítás visszaállítása a már beállított felhasználók jogosultságait nem módosítja.

  Tovább az összes Ajax termékre!


  Hub 2 Plus
  A Hub 2 Plus az AJAX riasztórendszer központja, amit elsősorban nagy létesítmények védelmére és a MotionCam kamerás mozgásérzékelő fotóinak továbbítására terveztek. Az új Hub 4 különféle kommunikációs csatornát használ, hogy garantáltan értesíteni tudja riasztás esetén a felhasználókat és a távfelügyeletet. A gyors processzor és a megnövelt memória lehetővé teszi a Hub 2 Plus számára, hogy 200 eszközt és 100 kamerát tudjon kezelni. Ezenkívül, akár 200 felhasználót és 25 particiót is hozzá adhatunk a Hub 2 Plus-hoz.
  Tovább a termékre és a részletes leíráshoz!

  MultiTransmitter
  A MultiTransmitter egy 18 vezetékes zónával rendelkező integrációs modul, amely képes más gyártók vezetékes eszközeit csatlakoztatni az AJAX riasztórendszerhez. A bővítő modul 110-255Vac vagy 12Vdc tápegységről működik. Ezenkívül 12V tápfeszültséget is biztosít a csatlakoztatott érzékelők számára.
  Tovább a termékre és a részletes leíráshoz!

  StreetSiren DoubleDeck
  A StreetSiren DoubleDeck egy kültéri sziréna, amely lehetővé teszi a biztonsági cégek számára a logójuk és a kapcsolattartójuk adatainak megjelenítését a kültéri szirénán.
  A StreetSiren DoubleDeck különbözik az eredeti modelltől, de ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik a burkolat alatt. Az új kültéri sziréna, akár 113 dB-es hangot generál, gyorsulásmérővel érzékeli a szabotázs kísérletet. A beépített akkumulátorról akár 5 évig is működőképes, de 12V-os egyenáramú tápegységről is üzemeltethető.
  Tovább a termékre és a részletes leíráshoz!

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Dahua Acupick – Tudsz gyorsabb keresést?
  Olvasta már?
  Dahua Acupick – Tudsz gyorsabb keresést?