Látogatószám kontroll Milesight módra


Látogatószám kontroll Milesight módra
A Milesight beharangozta a COVID-19 indukálta termékfejlesztését, melynek célja egy adott ingatlan területén tartózkodók számának ellenőrzése, szem előtt tartva az esetleges járványhelyzet és/vagy az adott épület / terület optimális (biztonságos) személybefogadó kapacitását.

A gyártó által választott megoldás a Milesight pragmatizmusához méltó. A már meglévő – kameráiba és CMS-ébe integrált – intelligens videotartalom-elemző megoldások (határvonalátlépés érzékelés, látogatószámlálás, üzleti statisztikák létrehozása) továbbfejlesztésével kívánja biztosítani, hogy akár már egy működő Milesight rendszer esetében – nulla / minimális többletköltség mellet – is aktiválható legyen az új funkció. A kamerákba integrált analitika és a CMS-ben futó feldolgozó funkciók automatikusan, valósidejűen figyelemmel kísérik a bent tartózkodók létszámát, és a riasztás-menedzsment funkció segítségével hangjelzés generálható, ha a látogatók száma elérte a kritikus mennyiséget. Az arra alkalmas (már üzembe helyezett) kamerák esetében egy firmware frissítés révén elérhető lesz az új szolgáltatást. Ammenyiben a fejlesztő CMS szolgáltatását már alkalmazza felhasználó, mindössze egy frissítés válhat szükségessé.

Forrás: Milesight Technology

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek
Olvasta már?
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek