Új XVR-ek a Videosec kínálatában


Új XVR-ek a Videosec kínálatában
A Videosec Samrt IP platformjához tartozó felsőkategóriás XVR realtime mellé érkezik két új, kedvező árú hibrid rögzítő, mely a platform összes előnyét képes kihasználni, ugyanakkor koax és koax+IP rendszerek optimális kiépítését teszik lehetővé.

Az XVR-301-04H és XVR-301-08H, mint 4+2, illetve 8+4 csatornás hibrid rögzítők mutatkoznak be. A négy illetve nyolc koax csatorna mellé további kettő illetve négy IP kamerát is csatlakoztathatunk, illetve tetszőleges sorrendben, bármelyik koax csatornát átválthatjuk IP rögzítésre, így akár hat illetve tizenkét csatornás IP rögzítőként is alkalmazhatóak. A rögzítés egy SATA merevlemezre történik, akár 10TB kapacitásig. A csatlakoztatott IP kamerák behatolásérzékelési és vonalátlépési riasztásaira generálhatunk eseményeket, akár a csatlakoztatott IP kamerák riasztási bemenetét, illetve kimenetét is használva. Az RS485 csatlakozási lehetőségen keresztül a PTZ vezérlésen túl akár POS felíratozást is megvalósíthatunk. A távoli elérést a Guard Viewer és Guard Live mobilapplikációkkal, illetve a PC-re telepíthető Guard Station szoftverrel valósítjuk meg.

A részletes műszaki paraméterekért keresse fel a videosec.com weboldalt.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Jóval több, mint kamerarendszer
Olvasta már?
Jóval több, mint kamerarendszer