Pofon egyszerű megoldás a Milesight-tól

Hogyan kezeljük a vírus helyzet miatti létszám stoppot?

Pofon egyszerű megoldás a Milesight-tól
Napjainkban a vírus okozta különleges helyzet miatt gyakran szembesülünk korlátozásokkal, melyek kihatnak a különböző létesítmények normális működésére és akár a személyes életvitelünkre is. Vegyük példaként az egyre gyakrabban előforduló kérdést, hogyan kezeljük különböző létesítményekben a létszám limitet?

A Milesight kamera rendszer erre egy nagyon egyszerű megoldást kínál, azaz meglévő IP kamerái és az ingyenes központi felügyeleti szoftverének segítségével nem kell tovább kobakot vakarni.

A megoldás jellemzői:
 • Valós idejű használat
 • A kamerákban lévő „Ember számlálás” VCA végzi a számlálást
 • Kihasználtság megjelenítése, mely segítségével megjeleníthető a létesítményben lévő emberek száma, így      jelezve a kihasználtságot és, hogy mikor éri el a limitet
 • Valós idejű tájékoztatás, egy vagy akár több bejáratú helyiségek esetén is
 • Napi, heti és havi jelentések generálása
 • Riasztás kezelés: Ha a foglaltsági korlátokat megsértik, akkor hangjelzés váltható ki, ha valaki megpróbál      belépni, mielőtt a számok e küszöbérték alá kerülnek. • Felhasználási terület tekintetében igen széles a skála, alkalmazható a kiskereskedelemi egységekben, repülőtéren, kórházakban, raktárakban, az oktatás számos területén, tömegközlekedési eszközökön, különböző eseményeken és kiállítások alkalmával, továbbá gyártási területeken is.

  Kiemelkedő előnye a megoldásnak, hogy meglévő Milesight kamera rendszer esetén nincs szükség további hardver elemek vásárlására, elegendő a meglévő eszközök frissítését elvégezni, így azonnal használható erre a célra is a rendszerünk.


  Kérdés esetén keresse a kollégákat az info@gvhungaria.hu e-mail címen, illetve +36 1 205 3527-es telefonszámon.

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
  Olvasta már?
  Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők