Mire is használható a drón a biztonsági szakmában?

A Duplitec Kft képzése drónok felhasználása a biztonsági szakmában témakörben

Mire is használható a drón a biztonsági szakmában?
Képzésünket azon biztonságtechnikai szakembereknek ajánljuk, akik a drónok speciális, kifejezetten fizikai biztonsági, valamint őrzés-védelmi felhasználásának lehetőségei iránt érdeklődnek.

Az emberiség ma már pontosan látja, hogy gazdasági, vállalati, környezetgazdálkodási és BCM szempontok szerint mik lesznek a következő évtizedek fő kihívásai. A sarokpontok jól behatárolhatók, a legégetőbb kérdéseket a munkaerő, energiabiztonság és hatékonyság, élelem és ivóvíz ellátottság, adatbiztonság, valamint a közbiztonság témaköreiben kell megválaszoljuk.
A jövő kihívásaira már ma el tudunk kezdeni felkészülni az automatizáció és robotika, az adatgyűjtés és feldolgozás, valamint a mesterséges intelligencia területeinek innovációi révén. A drónok és ezzel együtt a drónok által nyújtott érzékelési, adatgyűjtési, beavatkozási megoldások pedig nem a jövő válaszai, hanem a jelen technológiája!
A drónokban rejlő potenciált az elsők között azon vállalkozások ismerték fel, akik adott terület, vagy létesítmény őrzési feladataira kerestek hatékony megoldást. A drónok szempontjából lényegtelenek az útviszonyok és napszakok: egy pontból felszállva és oda visszatérve gyorsan, akár 90 km/h-t meghaladó sebességgel képesek bejárni a vizsgált területet, és onnan a lehető leghatékonyabban információt gyűjteni. A létesítményvédelem nagy előnye, hogy pontosan körülhatárolható dimenziókban zajlik az adatgyűjtés, így a területmegfigyelés minden probléma nélkül működhet ma már autonóm módon, azaz kézi irányítás nélkül. A repülés során a drónok képesek kiemelt fontosságú pontok alapos vizsgálatára: azokat megkerülve, egyes részleteikre ráfókuszálva követheti az operátor nyomon a felmérést egy távoli eszközön, valós időben. Észlelés esetén a gép egyhelyben lebegve, biztos távolságból követheti az eseményeket, pontos képet adva a biztonsági szolgálat részére az aktuális történésekről.
Megfelelő megoldásokkal már az időjárási tényezők is kizárhatók a repülést akadályozó tényezők sorából, így az arra alkalmas drónt használva már csak a legextrémebb körülmények állhatják útját a drónos adatgyűjtésnek. Egy földi betáplálási megoldást nagy fókuszképességű kamerával kombinálva pedig állandó, szinte teljes, 24 órás légi-megfigyelőpont építhető ki drónok segítségével.
A Duplitec Kft. vállalati üzletága a drónokkal, az iparnak és a közfeladatokat ellátó szervezeteknek nyújtandó professzionális szolgáltatások és egyedi, szakirányú drónkezelő képzések specialistája. A világ vezető dróngyártójának technológiáját ötvözve a ma elérhető legjobb szenzoros és szoftveres megoldásokkal gyorsabb, pontosabb, megbízhatóbb és költségkímélőbb megoldásokat dolgoztunk ki őrzésre, objektumvédelemre, felderítésre, mentésre.
A drónok felhasználásának lehetőségeit a biztonsági szakmában bemutató képzésünk a technológia térhódításának köszönhetően egyre nagyobb érdeklődést elégít ki: egynapos képzésünk keretén belül a legmodernebb és leghatásosabb, a biztonság területén alkalmazható drón alapú lehetőségeket mutatjuk be szakképzett kollégáink segítségével.
A képzésre jelentkezők a drónkezelési alapismereteken túl megismerhetik, hogy az egyes feladatokra milyen típusú drónok és kiegészítők alkalmasak, valamint azok kezelését, a különböző payload-ok használatát is bemutatják oktatóink, mind elméletben, mind pedig gyakorlatban.
Képzésünket azon biztonságtechnikai szakembereknek ajánljuk, akik a drónok speciális, kifejezetten fizikai biztonsági, valamint őrzés-védelmi felhasználásának lehetőségei – őrzés-védelem, rendezvény- és személy biztosítás, dróndetektálás, terület felmérés, keresés, mentés és egyéb fizikai biztonsági tevékenységek – iránt érdeklődnek. A biztonságtechnikában érintetteken kívül képzésünk önkormányzatok és polgárőrségek számára is értékes tartalommal rendelkezik, továbbá érdekes lehet olyan cégeknek, akik védelmük érdekében nyitottak az innovatív megoldások irányába.
Képzésünk támpontot és segítséget jelenthet azon cégeknek és magánszemélyeknek is, akik biztonsági feladatok ellátására alkalmas drónvásárlás előtt állnak, legyen szó saját felhasználásról vagy akár szolgáltatóként történő munkavégzésről. A képzés résztvevőinek a bemutatott drónok beszerzésére - mint a DJI vezető magyarországi disztribútora - egyedi, jelentős kedvezményeket biztosítunk.
Jelentkezés a képzésre és további információ IDE kattintva

A Duplitec Kft-ről:
A Duplitec Kft. a DJI hivatalos hazai disztribútora, hivatalos magyarországi szervizpartnere és államilag elismert drónkezelő képzések képzésközpontja. A világ vezető dróngyártójának technológiáit ötvözzük a ma elérhető legjobb szenzoros és szoftveres megoldásokkal, hogy számos gyártói együttműködésünknek és kutatói hátterünknek hála a legpontosabb választ tudjuk adni a felmerülő feladatokra.
Szolgáltatásaink a piac legkülönbözőbb szegmenseinek kérdéseire nyújtanak választ, és számos igényt lefednek a személyes konzultációtól kezdve a helyszíni beavatkozáson túl a különböző rendszerekbe integrálhatóságig és oktatásig.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
InterCom GSM Monitoring Set - távoli vezérlés és felügyelet
Olvasta már?
InterCom GSM Monitoring Set - távoli vezérlés és felügyelet