DVC DCN-CF2281W – Wi-Fi-s asztali kamera egyszerű felügyelethez


DVC DCN-CF2281W – Wi-Fi-s asztali kamera egyszerű felügyelethez
A DCN-CF2281W Wi-Fi asztali kamerával egyszerűen felügyelhet bármit anélkül, hogy bonyolult kábelezéssel és szereléssel kellene bajlódnia. Elegendő a kamera adapterét bedugni a konnektorba, majd a kamerát csatlakoztatni kell a Wi-Fi-hez.

Egy asztalon elhelyezve felügyelheti a gyermekeit, a házi állatait vagy akár a kollegáit.

Egyszerű beüzemelés
A DCN-CF2280W egy asztalra állítható Wi-Fi kapcsolattal rendelkező IP kamera, amivel egyszerűen felügyelhet bármit anélkül, hogy bonyolult kábelezéssel és szereléssel kellene bajlódnia. Elegendő a kamera adapterét bedugni a konnektorba, majd a kamerát csatlakoztatni kell a Wi-Fi-hez. Egy asztalon elhelyezve felügyelheti a gyermekeit, a házi állatait vagy akár a kollegáit.

Önállóan működőképes
A kamera önállóan működőképes nem kell hozzá rögzítő vagy bármilyen más szoftver. Memória kártya foglalattal rendelkezik, így a felvételeket közvetlenül a memória kártyára rögzíti.

Beépített mozgásérzékelő
Beállítható, hogy csak mozgás esetén rögzítsen. A mozgás érzékeléséért a beépített PIR mozgásérzékelő felel. Mozgás érzékelésekor a felhasználókat, akár értesíteni is tudja.

Beépített Infra
A beépített Infra megvilágítás 10 méteres hatótávval rendelkezik, így a kamera sötétben és éjszakai is jóminőségű kepéket tud rögzíteni.

Applikációról elérhető
A kamerát a DVC Connect alkalmazással telefonról is lehet vezérelni és ellenőrizhető az élőkép. Kétirányú kommunikáció is folytatható a kamerával a beépített hangszóró és a mikrofon segítségével.

PoE tápellátás
A kamera PoE képes, így fix elhelyezés esetén a hálózatot és a táp ellátást is biztosíthatjuk egyetlen Ethernet segítségével.



Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek
Olvasta már?
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek