DVC DCN-BM2220LPR rendszámfelismerő kamera

Jármű beléptetés egyszerűen

DVC DCN-BM2220LPR rendszámfelismerő kamera
A DCN-BM220LPR rendszámolvasó kamerával egyszerűen megoldható a parkolás menedzsment és a járműbeléptetést. Nem kell más hozzá csak egy kamera. A DCN-BM220LPR kamera először beolvassa a rendszámot, majd összehasonlítja a leolvasott karaktereket az adatbázisban szereplő adatokkal. Ha a jármű rendszáma engedélyezve van, akkor a kamera a digitális kimenet segítségével kinyitja a sorompót.

A DCN-BM220LPR rendszámolvasó kamera önállóan képes menedzselni a járműbeléptetést. Nem kell hozzá se szoftver se rögzítő. Egyszerűen fel kell szerelni a kamerát a sorompó mellé, úgy, hogy a kamera a megfelelő szögben rálásson a rendszámtáblára, majd a sorompó bemenetét és a kamera kimenetét össze kell kötni. Ezután már csak fel kell tölteni a rendszámokat a megfelelő listákba és meg kell határozni, hogy mikor léphet be.

A kamera beolvassa a rendszámot, majd összehasonlítja a leolvasott karaktereket az adatbázisban szereplő adatokkal. Miután a rendszámot megtalálta valamelyik listában a kamera a beállításoknak megfelelően cselekszik, például kinyitja a sorompót, értesíti a biztonsági szolgálatot, elkezdi rögzíteni a felvételeket stb.

Nézze meg, hogy működik a rendszámolvasó kamera:




Több ki és belépési ponttal rendelkező parkoló esetén a központi adatbázist egy rögzítőnek kell szolgáltatnia és így a DCN-BM220LPR rendszámolvasó kamerák közösen tudják módosítani az adatbázis. Ebben az esetben minden kameránál meg kell határozni, hogy a ki- vagy a beléptetést végzi.





Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com