StreetSiren DoubleDeck kültéri sziréna

Ingyen reklám a biztonsági cégek számára

StreetSiren DoubleDeck kültéri sziréna
Az Ajax StreetSiren DoubleDeck felületén a biztonsági cégek elhelyezhetik a saját logójukat és a kapcsolattartójuk elérhetőségét. A kültéri sziréna ezáltal a védett objektum homlokzatán elhelyezett reklám amivel a telepítőcégek könnyen elérhetik az ügyfél szomszédjait és látogatóit.

Mennyi a minimális rendelési mennyiség?
A StreetSiren DoubleDeck 10 db-os mennyiségben kerül forgalomba. A StreetSiren DoubleDecken megjeleníthető:
  • Logó
  • Cégnév
  • Webhely vagy Telefonszám



  • Ingyenes logózás
    Ingyenes logózáshoz legalább 40 db StreetSiren DoubleDecket kell rendelnie fekete vagy fehér színben.

    Miért érdemes kültéri szirénát használni?
    Mert felhívja a figyelmet.
    A StreetSiren DoubleDeck-nek kevesebb, mint egy másodperce van szüksége a sziréna és a LED fények aktiválásához. Bármely betörésről azonnal értesíti a környéken tartózkodókat.



    Visszajelzi a riasztórendszer állapotát
    A LED és a hangjelzés képes figyelmeztetni a felhasználót, ha egy élesített, de késeltett helyiségbe lépet be. Ezáltal a téves riasztások száma jelentősen csökken.

    Megfelelő védelem minden környezethez
    A StreetSiren DoubleDeck rugalmasan beállítható. Ezáltal alkalmas ipari és lakossági környezetbe is. A hangjelző beállítható, hogy 85-113dB között mekkora hangerővel szólaljon meg, ezen kívül beállítható, hogy 3-180 másodpercen keresztül jelezze a betörést. Beállítható csendes riasztás is, ebben az esetben a sziréna csak LED fényjelzéssel reagál a riasztásra. Az AJAX alkalmazás lehetővé teszi a telepítők számára, hogy kiválasszák a megfelelő érzékelőket, amelyek kiválthatják a sziréna jelzését, így megakadályozható, hogy a szomszédokat megzavara például a mosógép szivárgása.

    Vandálbiztos
    A kültéri sziréna optimális telepítési magassága 2,5 méter, ebben a magaságban optimális a sziréna láthatósága és a hallhatósága, illetve kevésbé elérhető az eszköz a behatolók számára. A kültéri sziréna vandálbiztos megoldása érzékeli, ha az eszközt leszerelik vagy leverik, ekkor a Hub azonnal értesítést küld a felhasználóknak, illetve a távfelügyelet számára.



    Minimális karbantartási igény
    A kültéri sziréna 5 évig képes működni a beépített akkumulátoról, de megoldható a külső tápellátás is. A telepítő és a felhasználó döntése, hogy az akkumulátor az elsődleges vagy a másodlagos áramforrást biztosítsa. Mindenesetre a riasztórendszer értesíti a felhasználókat, ha az akkumulátor töltöttsége 20%-alá esik.



    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax
    Olvasta már?
    Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax