VIVOTEK panoráma kamerák

A holttér nélküli megfigyelés mesterei

VIVOTEK panoráma kamerák
A VIVOTEK az egyik legsokoldalúbb panoráma kamera portfóliót kínálja az IP kamera gyártók között. A széles lefedettséget biztosító panoráma kamerák rendkívül hatékonyak, ha átfogó megfigyelésre van szükség. A VIVOTEK panoráma kamerái különböző felbontással és kialakítással érhetők el, így biztosítva a professzionális megfigyelést, a legkülönbözőbb felhasználási területeken.Csúcskategóriás felügyelet
A 180°-os lefedettségen túl a VIVOTEK panoráma kamerái más hozzáadott értéket képviselő funkciókkal is rendelkeznek. Azért, hogy a kamerák magas kontrasztú környezetben is megállják a helyüket minden modell WDR Pro funkcióval van felvértezve, ráadásul a kamerák beépített 180°-os IR megvilágítóval is rendelkeznek.Professzionális megoldás, minden helyzetre
A VIVOTEK a panoráma kamerák három különféle változatát kínálja, amelyek mindegyikét különböző környezethez és megfigyelési távolsághoz tervezték.
A kompakt kialakítású CC kamera család egyetlen halszem optikával rendelkezik, és megállja a helyét beltéri és kültéri környezetben egyaránt. Az MS9390-HV modell két optikát használ, és a két kép összefűzésével biztosítja a kiemelkedő minőségű, 8MP-es panoráma képet. A termékcsalád csúcsa a négy optikás, 20MP-es felbontással rendelkező MS9321-EHV, amely páratlan minőségű panoráma képet biztosít nappali és éjszakai környezetben egyaránt.
Láss többet, okosabban
A VIVOTEK előremutató intelligens technológiákkal, és fejlett tartalomelemzéssel támogatja a professzionális felügyeletet.

További információ:
Alphasonic Kft.
Gyarmati Bálint (Biztonságtechnikai üzletágvezető)
+ 36 1 88 33 109 security@alphasonic.hu


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Paradox új BlueEye applikáció
Olvasta már?
Paradox új BlueEye applikáció