Online rendezvénnyel rukkol elő a Suprema


Online rendezvénnyel rukkol elő a Suprema
A COVID-19 következtében a biztonságtechnikai iparág 2020-as rendezvényei elenyésző kivétellel elmaradtak. Az így keletkezett kommunikációs űrt a média / rendezvényszervező, egyes esetekben a gyártók / fejlesztők online rendezvények megtartásával igyekeznek áthidalni.

Ez utóbbihoz sorolható a biometrikus azonosító megoldásai révén ismertté vált koreai gyártó, a Suprema. 2020 szeptember 15-én nyitja „kapuit” a cég egy hónaposra tervezett, Suprema Connect néven promotált virtuális eseménye, melynek szűk fókuszában a cég – az új koronavírus révén előtérbe került – érintésnélküli megoldásai állnak, három fő témakört (Fúziós Arcfelismerés, Mobil beléptetés, Beléptető Megoldások) feldolgozva 30 videó és élő (online) előadások segítségével. A témakörök közül a Fúziós Arcfelismerés dekódolása okozhat némi nehézséget a céget nem ismerő olvasónak; a cím a Suprema FaceStation F2 megoldása és egy hőkamera fúzióját takarja.

Forrás: Suprema

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SecuriForum 2023 Kiállítás és Konferencia
Olvasta már?
SecuriForum 2023 Kiállítás és Konferencia