FLEXIDOME IP starlight 5000i (IR) kamerák


FLEXIDOME IP starlight 5000i (IR) kamerák
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Security and Safety Systems


A Bosch 1080p-s beltéri dómkamerái olyan fejlett videofelügyeleti eszközök, amelyek nagyfelbontású HD minőséget biztosítanak a biztonsági, védelmi és felügyeleti megoldásokhoz. Ezek az éjjel-nappali megfigyelésre tervezett kamerák kiváló képminőséget nyújtanak a nap 24 órájában. Az egyik kivitel beépített aktív infravörös fényvetővel is rendelkezik és alacsony megvilágítású környezetben is megfelelő képminőséget biztosít.
 • Könnyű telepítés automatikus zoom és fókusz funkcióval rendelkező optikával, konfigurációs varázslóval és      előre konfigurált beállításokkal
 • Teljes mértékben konfigurálható H.265 multi-streaming
 • Beépített Essential Video Analytics technológia a megfelelő riasztásokért és az adatok gyors      visszakereséséért
 • HDR a részletes felvételekért a kép sötét és világosabb területein egyaránt
 • Starlight technológia a kiváló képminőségért még éjszaka is

 • Tovább bővül a már így is átfogó középkategóriás kamerák portfóliója
  Az új kamerák starlight technológiával egészítik ki a középkategóriás Bosch kamerák portfólióját, megfelelő képminőséget biztosítanak rossz fényviszonyok mellett is. A kiváló minőségű képek és a Video Analytics segítségével garantált a pontos adatgyűjtés és –elemzés.

  Video Analytics
  Mint ahogyan a kameracsalád többi tagja, úgy az új FLEXIDOME IP starlight 5000i (IR) kamerák is beépített Essential Video Analytics technológiával rendelkeznek, ezáltal lehetővé téve az adatok gyors visszakeresését akár több órányi felvételből is. A fejlett behatolásjelzés és az automatikus észlelés pontos riasztásokkal javítja a biztonságot a nap 24 órájában. Ezek a kamerák azonban túlmutatnak a biztonságon, mivel lehetővé teszik a videoadatok felhasználását tisztán üzleti döntések meghozatalához is.
  A képtartalomelemzés segítségével a kamerák üzleti statisztikákat is gyűjthetnek, például megszámolhatják a boltba belépő vagy az éppen távozó emberek számát, miközben a bejáratoknál a biztonsági funkciókat is ellátják. A szolgáltatások javítása és a túlzsúfoltság minimalizálása érdekében automatikus riasztásokat is aktiválhatnak, ha a sorok száma, vagy egy meghatározott területen tartózkodó emberek száma meghalad egy bizonyos szintet. A vásárlók viselkedési mintáit is elemezhetik az áruházak elrendezésének, a vásárlás élményének és az értékesítés optimalizálásának érdekében. A Bosch Essential Video Analytics ideális megoldás kis- és középvállalkozások, üzletek, kereskedelmi épületek és ipari létesítmények számára.

  Kiváló képminőség teljes sötétségben is
  Ezek a legújabb kamerák nagyfelbontású képeket biztosítanak még a legsötétebb környezetben is 0,02 lux-ig színes, 0,005 lux-ig pedig fekete-fehér képalkotással. A Video Analytics olyan funkciói, mint például a színszűrés, még a minimális környezeti megvilágítás mellett felvett jeleneteknél is jelentősen javítják a biztonságot és a felhasználás új lehetőségeit teremtik meg. A FLEXIDOME IP starlight 5000i (IR) 146 HDR dinamikai tartománnyal és 60 frame / másodperc felvételi sebességgel rendelkezik a gyorsan mozgó objektumok még tökéletesebb expozíciója érdekében - még kihívást jelentő, egyenletlenül megvilágított környezetben is.

  Könnyű telepítés
  Az összes IP 4000i, IP 5000i és IP 6000(i) kamerát könnyű telepítésre tervezték, a csomagolásukban a telepítéshez szükséges alapvető felszerelések is megtalálhatók. A variofókuszos optikák automatikusan fókuszálnak a beállítás során, így a kamera beállításához nem szükséges fel-le mászkálni a létrán. A telepítési időt tovább csökkentik a moduláris kiegészítők is.

  Üzembe helyezés és beállítások
  Minden kamera ugyanazzal a jól ismert grafikus felhasználói felülettel rendelkezik, amely jelentősen csökkenti az üzembehelyezési és beállítási időt. Az IP 4000i, IP 5000i és IP 6000(i) kamerák azonos platformon működnek az egyszerű karbantartás és a több generáción keresztüli kompatibilitás érdekében. A szolgáltatások frissítése vagy hozzáadása a firmware-frissítések révén történik, ami szintén csökkenti a karbantartási költségeket, és lehetővé teszi a könnyű integrációt harmadik féltől származó szoftverekbe és a rögzítési megoldásokba. Mindemellett a konfigurálás is egyszerűbbé vált, ugyanis a kalibrálás jelentős részét maga a kamera végzi.

  További információ IDE kattintva
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Vivotek újdonságok az Alphasonic EXPO-n
  Olvasta már?
  Vivotek újdonságok az Alphasonic EXPO-n