Videosec AZX-DB11


Videosec AZX-DB11
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


A Videosec AZX-DB11 riasztásjelző központok a váratlan eseményekről történő riasztások mellett az otthon-automatizációnak is szerves részét képezik. Az élesítés, a hatástalanítás, és a riasztási események közvetlenül hatnak a világítás, fűtés, légkondícionálás, redőnymozgatás és egyéb eseményekre, ugyanakkor a nyitvahagyott ablakokról is értesítést küld a rendszer.

A Videosec AZX-DB11 riasztásjelző központ egy diszkrét, rejtve is telepíthető központ, amelyik önálló, akkumulátoros működésre is képes. Legfontosabb kiegészítője az AZX-P10 mozgásérzékelő PIR szenzor (3 lépcsőben állítható érzékenység, alacsony forgalmú helyen 10 év feletti elem-élettartam), melyből akár 90 darab is csatlakoztatható egy központhoz. Csatlakoztathatunk mágneses nyitásérzékelőket, füstérzékelőket, vízkifolyás-érzékelőket, de még ajtócsengő-gombot is a rendszerünkhöz. Az egyes szenzorok típusát és zóna-üzemmódját (normál, késleltetett, 24h, csendes 24h, ...) is szenzoronként változtathatjuk. A rendszerhez adott csengőgombokhoz csengődallamot rendelhetünk, illetve az összes társított telefonon push-értesítést kapunk minden csengetésről.

Mobileszközeinkre a TUYA vagy SmartLife mobilapplikációk közül választhatunk. Otthonunk automatizációját Videosec kinetikus kapcsolókkal, redőnyvezérlőkkel, kristályüveg-előlapos wifi kapcsolókkal, wifi termosztátokkal és rengeteg egyéb eszközzel tudjuk megvalósítani. A felprogramozható automatizációk és jelenetek lehetővé teszik, hogy a rendszer élesítéséhez, hatástalanításához, vagy riasztási eseményhez automatikusan végrehajtandó feladatokat rendeljünk. Automatikusan lekapcsolhatjuk a világítást, lejjebb kapcsolhatjuk a fűtést, adott helyzetbe állíthatjuk a redőnyeinket, letilthatjuk a vasaló és a hajsütővas dugalját is.

A lehetőségekről programozási megoldásokról, választható eszközökről érdeklődjön a Videosec munkatársainál.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Tansa motoros forgóvillák
Olvasta már?
Tansa motoros forgóvillák