A Motorola Solutions felvásárolta a Pelco-t

Kép: ipvm

A Motorola Solutions felvásárolta a Pelco-t
A Motorola Solutions felvásárolta a Pelco-t, vállalva, hogy felfuttaja a korábbi piacvezető céget és hogy a Pelco termékeket az Egyesült Államokban gyártja.

3 évvel ezelőtt az amerikai Motorola Solutions még nem rendelkezett videómegfigyelő termékekkel, mára az Avigilon, az IndigoVision és a Pelco a tulajdonában van, egyértelművé téve, hogy a Motorola az egyik legnagyobb videómegfigyelő céggé vált. A Motorola 110 millió dollárt fizetett a Pelco-ért, ami a vállalat becsült 2019 ~ 200 millió dolláros bevételének töredéke.

A Motorola jó lehetőség Pelco számára, hiszen a Motorola eddig meglehetősen jól irányította az Avigilon termékfejlesztését.

A Pelco számára a felvásárlás előnyös lehet – a cégnek be kell fektetnie a termékfejlesztésbe. A termelés visszahelyezése az Egyesült Államokba (amiről Pelco egykor híres volt) megújult érdeklődést vált ki, különösen az NDAA (Nemzeti Védelmi Engedélyről szóló törvény, amely megtiltja a szövetségi/állami szerveknek kínai videomegfigyelési termékek vásárlását és használatát ) kapcsán.
Továbbá a Motorola, mint integrátor is segíthet a Pelco termékek forgalmazásában.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
Olvasta már?
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra