Riasztásjelzés közvetítése Videosec okos épületvezérlés és kamerarendszer között


Riasztásjelzés közvetítése Videosec okos épületvezérlés és kamerarendszer között
Új termékek, a KRC702-W és KRC702-Z relémodulok érkeznek a Videosec kinetikus kapcsolású termékcsaládjába, ennek néhány felhasználási lehetőségére álljon itt néhány példa.

Az okosépület-vezérlés Európaszerte kedvelt eszköze a Videosec kinetikus kapcsolók termékcsaládja. A kinetikus kapcsolók vezeték nélküli, elem és akkumulátor nélküli, karbantartásmentes, vízálló távirányítók, amelyek a gombnyomás kinetikus energiáját alakítják vezérlőjellé. A csatlakozó relémodulok két, három, és hatcsatornás kivitelben érhetőek el. Egyaránt választhatóak WiFi vagy ZigBee csatlakoztatási lehetőséggel, mellyel TUYA illetve Smart Life applikációkból közvetlen parancsokat, automatizációkat és jeleneteket programozhatunk hozzájuk.

A bemutatásra kerülő KRC702-W és KRC702-Z relémodulok kétcsatornás szárazkontaktus-kimenettel rendelkeznek, melyeket helyben öt-öt kinetikus kapcsolóval vezérelhetünk, de szenzoraink riasztási eseményei is kapcsolhatják a kimenetet. Alapértelmezetten bistabil működésre programozottak a KRC702 modulok, de ezt könnyedén átválthatjuk impulzusrelé illetve időrelé üzemmódra. Az automatikus kikapcsolási idő nyolc lépésben állítható, 0,2 másodperctől (impulzus-üzemmód) 2mp, 6mp, 30mp, 2 perc, 6 perc, 18 perc és 36 perc választható.

Riasztási bemenettel rendelkező Videosec IP kamera (vagy NVR) alkalmazása esetén egy KRC702 modulról akár kétféle riasztási esményt is továbbithatunk TUYA senzorainkról és riasztásjelzőinkről (pl. AZX-DB11) videórendszerünkbe, vagy más átjelző eszközre. Erről a riasztási eseményről Guard Viewer applikációnkban közvetlen push-üzenetet kapunk, azonnal indíthatunk élőkép-betekintést, vagy a riasztási eseményhez tartozó felvételek visszajátszását.

További részletekért lépjen kapcsolatba a Videosec munkatársaival.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Videosec ST-46B mozgás- és jelenlétérzékelő raktárkészletről
Olvasta már?
Videosec ST-46B mozgás- és jelenlétérzékelő raktárkészletről