Miért válaszd a Hikvision kaputelefont nagy projektek esetén?


Miért válaszd a Hikvision kaputelefont nagy projektek esetén?
Mert modern, innovatív dizájnja révén bármilyen környezetbe beilleszthető.
Az egyszerű, érintőképernyős felületének kezelése bárki számára könnyen elsajátítható.


A rendszer kiépítése többféle vezetéken történhet: lehet két vezeték, UTP kábel , vagy akár a kettő kombinációjával kialakított hibrid. Így rugalmasan alkalmazható már meglévő vezetékezéshez is.

A kültéri egység moduláris felépítésű, ami lehetővé teszi, hogy az egység elemeit saját igényeink szerint állítsuk össze. Egy rendszeren belül maximálisan 512 lakást tudunk kezelni.Itt az idő, hogy naprakész rendszered legyen!

Milyen kiegészítők varázsolhatják egyedivé kaputelefonunkat?
 • Elérhetők kártyaolvasó modulok mind Mifare 13,56 MHz, mind EMID 125 KHz frekvencián, így rugalmasan telepíthetjük kaputelefonunkat meglévő beléptetőrendszerek mellé.
 • Számbillentyűzeten keresztül kóddal történő beengedés is megvalósítható.
 • Egyszerű indikátor modullal LED visszajelzést adhatunk az eszköz állapotáról, miszerint hívás/beszélgetés/zárnyitás van folyamatban.
 • Beépített LCD képernyővel rendelkező hívómodullal is visszajeleztethetjük a státuszokat, ezen felül névjegyzéket is tárolhatunk rajta, így név szerinti becsengetést is megvalósíthatunk.
 • Lehetőség van továbbá fizikális nyomógombokkal is bővíteni kültéri egységünket egészen 43 lakásig, 6 nyomógombos névtábla modulokkal.
 • A kültéri egység alapját minden esetben egy kamera modul képezi, mely további korszerű tulajdonságokkal rendelkezik:
  180° látószögű kamera, mely valós WDR-rel, 2 Mpx felbontással rendelkezik, így teljes szélességében és kiváló minőségben láthatjuk a megfigyelt területet. Két zár kimenete van, így a kiskapu nyitásán felül egy garázskaput, vagy kertkaput is nyithatunk vele, illetve a házhoz vezető út vagy járda megvilágításának kapcsolására is felhasználható.

  Igény esetén Hikvision IP kameráinkat is hozzáadhatjuk a beltéri egységhez, így ezen kamerák képeit innen is könnyen elérhetjük.

  A fordítottja is igaz: a kültéri egység kamerájának képét is felvehetjük Hikvision rögzítőnkbe, így a kapu előtt történtek is rögzítésre kerülhetnek.  DS-KD8003-IME1
  A moduláris kültéri egység UTP kábeles változata elérhető DS-KD8003-IME1 néven.

  DS-KD8003-IME2
  A moduláris kültéri egységnek létezik kétvezetékes változata is.

  DS-KH8350-WTE1


  Beltéri egységek közül elérhető az exkluzív dizájnnal bíró és Red Dot díj nyertes DS-KH8350-WTE1, mely minden lakásnak eleganciát kölcsönöz.

  DS-KH6320-WTE1  Kiváló ár-érték arányú választás a 7” -os LCD kijelzővel szerelt beltéri egység, mely a család egyik legnépszerűbb tagja - 8 csatornás riasztásbemenettel.

  DS-KH8520-WTE1
  A maximalistáknak pedig bátran ajánlható a 10” -os érintőképernyővel rendelkező beltéri egység, mely gigantikus méretével tűnik ki a többi közül.

  Mindezeken felül, minden beltéri egység mobiltelefonos elérést is biztosít a felhasználó számára, melynek segítségével a világ bármely pontjáról kezelheti kaputelefon rendszerét.

  A mobil applikációból akkor is tudunk kaput nyitni, ha előtte nem történt becsengetés. Ez azt jelenti, hogy hazaérkezéskor telefonunkat is használhatjuk a kapu kinyitására. A mobil applikáció eseménymemóriával is rendelkezik, így nyomon követhetjük azt is, hogy a becsengetések kezelésre kerültek-e.  Amennyiben kompakt megoldásokat keresünk akkor érdemes szettben gondolkozni.

  DS-KIS603-P  Egylakásos, második generációs IP video-kaputelefon szett, IR megvilágítás, zárnyitás, applikációs elérés.

  A szett összetevői:
 • DS-KV6113-WPE1 kültéri egység
 • DS-KH6320-WTE1 beltéri egység
 • 2 db 12 V DC tápegység

 • DS-KIS602
  Egylakásos, moduláris, IP video-kaputelefon szett, IR megvilágítás, 2db zárnyitás, applikációs elérés.
  Akár több száz lakásig bővíthető.

  DS-KIS604 - S Villa szett  Egylakásos, moduláris, IP video-kaputelefon szett, IR megvilágítás, 2db zárnyitás, applikációs elérés.

  DS-KIS702

  Egylakásos, kétvezetékes, IP video-kaputelefon szett, IR megvilágítás, 2db zárnyitás, applikációs elérés.

  A szett összetevői:
 • DS-KD8003-IME2 kültéri egység
 • DS-KH6320-WTE2 beltéri egység
 • DS-KAD706 disztribútor egység
 • 24 V DC DIN sínre szerelhető tápegység


 • A Hikvision megoldást nyújt egyszerű és komplex rendszerek építésére egyaránt, így minden esetben megfelelő választás.

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  MyJABLOTRON felhő szervereinek karbantartása
  Olvasta már?
  MyJABLOTRON felhő szervereinek karbantartása