180°-os mini dome kamera a Milesight kínálatában


180°-os mini dome kamera a Milesight kínálatában
A Milesight bejelentette Mini IP CCTV kameracsaládjának legújabb, 180°-os látószögű, 4K UHD minőségű képalkotást biztosító, IP67/IK10 védettségű, dome kivitelű tagját.

A piaci igényekre reagáló új családtag szervesen illeszkedik a gyártó 180° mini sorozatába, örökölve elődei valamennyi technológiai erényét, melyek kiegészülnek az új családtag diszkrétebb (dome) formavilágával. A kamerába integrált újgenerációs, 15m hatótávolságú IR sugárzó maximálisan alkalmazkodik a 180°-os képalkotás igényeihez – a gyártó állítása szerint –, biztosítva a szükséges mértékű megvilágítást a képterület minden pontján. A4k felbontás mellett 15 kép/s, 5M felbontás mellett 30 kép/s frissítési sebességgel és 0.005lux (színes üzemmódban) fényérzékenységgel rendelkező új mini dome megkapta a gyártó 10 detektálási funkcióból álló, továbbá az üzleti (eladóhelyi) vásárlói viselkedés statisztikai elemzését támogató VCA (video-tartalomelemző) csomagját is. Természetesen nem hiányozhat – a Milesight meglátása szerint – a beépített mikrofon és SD kártya foglalat (max. 256 GB), továbbá a készülékhez integrált kötődoboz és SIP/VoIP szolgáltatás.

Forrás: Milesight Technology

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók