Hikvision testhőmérséklet monitorozó eszközök


Hikvision testhőmérséklet monitorozó eszközök
Forgalmazók:
Cédrus Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A hőkamera hatékony szűrővizsgálati eszköz magas bőrhőmérsékletű személyek észlelésére. Ez a fajta megfigyelés gyors szűrővizsgálatot nyújthat a nagy forgalmú területeken, például repülőtereken, kórházakban, irodaházakban, iskolákban és más olyan területeken, ahol emberek gyülekeznek, hogy segítsen azonosítani azokat, akiknek testhőmérséklete megemelkedik. A Hikvision portfóliójában számos eszköz található ilyen jellegű feladatok elvégzésére.

1. megoldás - Hikvision testhőmérsélet mérő hőkamera használata:

160x120, vagy 384x288 pixeles hűtetlen mikrobolométerű hőkamerák esetében a termékek képesek irányított tömeges hőmérsékletmérésre 0,5 °C pontossággal, 30-45 °C hőmérsékleti tartományban, mesterséges intelligencián alapuló arcdetektálás segítségével. Ezek az eszközök minden esetben rendelkeznek egy másodlagos, hagyományos kamerával is, mely az arcdetektálást és a maszk detektálást is végzi, így a 2 lencsével együttesen vagyunk képesek az arc-, maszk-detektálására és az emberi bőrfelület hőmérsékletének a mérésére maximum 30 személy esetében egy időben. Az így kapott eredményeket képesek vagyunk megjeleníteni az IVMS-4200-as, ingyenes szoftverünk vagy a HikCentral Professional szoftverünk és a webes felület segítségével. Egyes modellekben beépített hangszóróval és fehér LED villogó segítségével tudunk azonnali hang és fényjelzést indítani, amennyiben egy adott mérési adat meghaladja az általunk konfigurált kritikus hőmérsékleti értéket, ezzel segítve a belépési pontokat felügyelő személyeket. A kamerák telepíthetőek véglegesen vagy szükség esetén akár tripodra is, ha a mérési ponton nem adottak a végleges szerelés feltételei. Ide tartozó termékeink és támogatott mérési távolságok:2. megoldás - Hikvision testhőmérsélet mérő kézi hőkamera használata:
Ideiglenes belépési pontokra javasoljuk a 160x120-as hűtetlen mikrobolométerű kézi hőkameráinkat, melyek képesek a képtartalmukban mért legnagyobb hőmérsékleti érték kijelzésére, 0,5 °C pontossággal, 30-45 °C tartományban. Mindegyik modell akkumulátorral üzemel, és tripodra szerelhető, vagy kézben használható, LCD kijelzőjén azonnal képes visszajelezni a mérési adatokat. A nagyobb kategóriás terméknek cserélhető az akkumulátora. A tartalék akku gyári tartozék. A kisebbik termék beépített akkumulátorral üzemel. A DS-2TP21B-6AVF eszköz támogatja a WIFI csatlakoztatást, így távolról is monitorozhatjuk a méréseket IVMS-4200-as ingyen szoftver vagy a Hik-Thermal mobil applikáció segítségével és mindkét eszköz képes lokális riasztási hangjelzésre. Ide tartozó termékeink és a támogatott mérési távolságok:3. megoldás - Hikvision testhőmérsélet mérő MinMoe beléptető terminálok használata:
Végleges telepítési pontokra, ahol a beléptetés vagy akár a munkaidőnyilvántartás is elvárt, ajánljuk a 160x120-as hűtetlen mikrobolométerrel szerelt akár 50.000 személy arc alapú beléptetésére és bőrfelület hőmérsékletének mérésére is alkalmas beléptető termináljainkat. A termékcsaládban szereplő termékeket felszerelhetjük véglegesen falra, beléptető kapukra vagy megvásárolhatjuk állványra szerelt kivitelben is. Mindegyik termékben 3 kamera lencse található, melyek közül 2 végzi az azonosítást a mesterséges intelligencia segítségével. A 3. lencse a hőkamera, mely a bőrfelület hőmérsékleti mérését végzi és a maszkokat detektálja. Ezen eszközök mérési tartománya és pontossága megegyezik az előzőekkel. Ide tartozó termékeink és támogatott mérési távolságok:


Ezen termékek elérhetőségéről érdeklődjetek disztribútorainknál:
Cédrus Számítástechnikai Kft.
Modern Alarm Kft.
POWER Biztonságtechnikai Kft.
RIEL Elektronikai Kft.


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale
Olvasta már?
Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale