Videosec OET-213H-BTS1 testhőmérsékletet és maszkviselést ellenőrző beléptető terminál


Videosec OET-213H-BTS1 testhőmérsékletet és maszkviselést ellenőrző beléptető terminál
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


A Videosec OET-213H-BTS1 beléptető terminállal hatékonyan ellenőrizhetjük a belépők testhőmérsékletét és maszkviselését. Optimális telepítési körülmények között 100 személy 6 perc alatt leellenőrizhető egy terminállal. A hőmérsékletellenőrzés érintés nélkül, a belépni szándékozó csuklójáról, 1-3cm távolságból történik, ezzel csökkentve a környezeti hatásoknak jobban kitett arcról vagy homlokról történő mérés bizonytalanságát. Az ellenőrzésre jelentkező személyhez a terminál magyarul szól, illetve lehetőség van magyarázóábrák és reklámgrafikák folyamatos megjelenítésére a kijelzőn.

Az OET-213H-BTS1 terminál önálló, szigetszerű működésre lett tervezve, de többszintes integrációs lehetőségeket hordoz magában. A kapcsolódó PC monitoring applikációban az élőkép megjelenítésén túl egy vagy több terminál áthaladó forgalmáról kapunk bélyegképes listát, minden szabályszegést külön jelezve. Az áthaladások listájában időszak és egyéb kritériumok alapján keresést végezhetünk. A beépített kamera képét NVR-hez is csatlakoztathatjuk, illetve a star4live.com-on regisztrált fiókunkhoz adva távolról is elérhetjük. Ilyenkor beállítható, hogy az utoljára mért hőmérséklet megjelenjen OSD feliratként. Az OET-213H-BTS1 terminál képes arcfelismerésre és RFID azonosítókártya olvasására. A belépésre jogosultakból létrehozott adatbázis alapján csak arc-egyezés, csak kártya-egyezés, vagy mindkettő alapján végezhetünk beléptetést. Legfeljebb 10.000 arcmintát kezelhetünk, egy személyhez akár 6 különböző arcminta is feltölthető. Az azonosítás hatékonysága maszkviselés mellett is kellően hatékony. A szabadon elérhető API leírás alapján, vagy wiegand ki/bemenettel már meglévő ügyviteli rendszerünkhöz is csatlakoztathaóak az új beléptetési eszközeink. A testhőmérséklet-ellenőrző terminált stabil hőmérsékletű, légmozgásoktól mentes helyre telepíthetjük. Rögzíthetjük falra, az asztalra/pultra helyezhető desktop-konzolra, vagy talajon álló tartóállványra. A terminál beüzemeléséről és alkalmazhatóságáról részletes videó található a videosec.com-on.

A GDPR szabályokhoz alkalmazkodva különféle adatkezelési szabályokat alkalmazó helyszíneken megfelelő rögzítési, arcfelismerési, maszkviselést ellenőrző és adattárolási beállításokat alkalmazva megfeleltethetjük eszközünket a dokumentált szabályoknak.

eurotech@videosec.com

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is
Olvasta már?
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is