Lázmérés, maszk ellenőrzés, létszámkorlát és azonosítás

Mindezt érintésmentesen!

Lázmérés, maszk ellenőrzés, létszámkorlát és azonosítás
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon


A gyors áthaladást a Techson Thermal Tablet percenként akár 30 személy ellenőrzésével biztosítja ±0,3 °C pontossággal. A magyar nyelven beszélő terminál önálló és hálózati módban is képes működni. Önállóan; végzi a dolgát, nyitja az ajtót, szól, ha valami baj van.

Hálózatban; speciális NVR-rel összekapcsolva minden eseményre egyéni válaszokat programozhatunk. Lázas személy esetén kapcsolhatunk távoli reléket, kamerát fordíthatunk a megfelelő irányba, illetve figyelmeztethetjük a személyzetet e-mailen vagy egy push üzenettel.
A TechSon TCT FT8N önálló terminál kinézetre egy tabletre hasonlít leginkább. 8”-os, 1280x800 pixeles kijelzője elég fényes (500 lux) és kontrasztos (500:1) ahhoz, hogy erős megvilágításban is látható maradjon. Az arcfelismerést két objektív segíti, egyenként 2 megapixelesek.

A TechSon FT8N terminál beépített hőmérője és intelligenciája kibővíti a lehetőségeket. Percenként akár harminc személyt is képes analizálni, és kiszűrni a kockázatot. A terminál több módon is használható, de a legfontosabb feladata az egészséges emberek védelme, amit a következőképpen old meg. A DVA (mély videoanalízis) intelligens rendszerének hála, már több mint két méter távolságból felismeri a belépők arcát még akkor is, ha maszkot viselnek! Ezzel mindjárt két szűrési feltétel is teljesül. Egyrészt korlátozhatjuk a belépők számát, amivel biztosíthatjuk, hogy ne tartózkodjanak bent többen a megengedettnél. Illetve ellenőrizhetjük a maszk viselését és a belépők testhőmérsékletét. A terminál hangszóróján megszólaló, magyar nyelvű figyelmeztetés visszatartja a gondatlan személyeket. A maszk hiánya nem az egyetlen feltétel, ami beállítható a beléptetéshez. A terminál felszólítja a közeledőt, hogy lépjen közelebb, és a homlokán – mintegy harminc-ötven centiméter távolságról –, érintésmentesen elvégzi a ± 0,3 °C pontosságú lázmérést, ami, ha eltér a megengedett értéktől, újabb magyar nyelvű hangüzenetet eredményez.



Természetesen, nem csupán passzív hangosbeszélőként képes az FT8N működni! Számos kimenettel és bemenettel rendelkezik. Az ajtónyitó relé és a riasztás ki- és bemenetek mellett kétirányú Wiegand interfész is található benne, ami megkönnyíti kártyaolvasók és beléptető szoftverek illesztését a terminálhoz. A beépített mikrofon és a hangszóró (valamint a mobil alkalmazás) segítségével akár okostelefonról is kommunikálhatunk a terminál előtt álló személlyel.

A megoldás tervezésekor fontos figyelembe venni, hogy ez a terminál infrás lázmérést végez, így a mérési távolság max. 50cm, míg a hőkamerás és egyben jóval magasabb árú terminálok esetében akár 2m a lázmérés távolsága. Az eszköz nem tartalmaz RFID kártya olvasót, viszont illeszthető hozzá (weigand 26/34), ami lehetővé teszi a meglévő beléptető rendszerhez illesztést.



A Techson FT8N alapvetően kétféle üzemmódban használható. A behelyezett SD-kártya segítségével önálló terminállá válik, és közvetlenül az eszközre menthetjük az engedélyezett vagy éppen tiltott személyek arcát. Ilyenkor a készülék beállítása után nincs szükség arra sem, hogy csatlakoztassuk a számítógéphálózatba. Végzi a dolgát, nyitja az ajtót, szól, ha valami baj van. (Persze, ilyenkor le kell mondanunk a hálózatot igénylő funkciókról, mint például a mobil kapcsolat vagy az e-mail küldés.) Azonban, ha hálózatban használjuk, összekapcsolható egy speciális NVR-rel, a Smart Management Terminallal, vagy a SmartCenter rendszerrel, és minden eseményre egyéni válaszokat programozhatunk.

Lázas személy esetén kapcsolhatunk távoli reléket, kamerát fordíthatunk a megfelelő irányba, vagy figyelmeztethetjük a személyzetet egy push üzenettel.

A TechSon TCT FT8N önálló terminál kinézetre egy tabletre hasonlít leginkább. 8”-os, 1280x800 pixeles kijelzője elég fényes (500 lux) és kontrasztos (500:1) ahhoz, hogy erős megvilágításban is látható maradjon. Az arcfelismerést két objektív segíti, egyenként 2 megapixelesek. A barátságtalan fényviszonyokkal a 120 dB-es, valós WDR, míg a gyenge megvilágítással a terminál felső részébe épített, fehér fényvető küzd meg eredményesen. A felszerelését a hátlapjáról leszerelhető keret segíti, de külön megvásárolható földre és asztalra szerelhető konzolok is elérhetők hozzá.
A TCT FT8N felhasználási lehetőségei elég változatosak ahhoz, hogy méltán népszerű termékké váljon. Iskolák, üzemek, hotelek, benzinkutak, fürdők, múzeumok, edzőtermek, valamint üzletek és rendezvények az elsődleges telepítési helyszínek.



A TechSon arcfelismerő és hőmérő terminálja könnyű kezelhetőségével és kivételes tulajdonságaival hatékonyan biztosítja a veszélyeztetett területek biztonságát.


TCT FT8N terminál
  • • Lázmérés: 30–50 cm távolságból (infra technológia)
  • • ±0,3 °C pontosságú lázmérés
  • • Arcazonosítás: 1,5 - 2m távolságból
  • • Akár 30 személy percenként
  • • Önálló / Hálózati működési mód
  • • Memória:
  • 20 000 Arc
  • 20 000 Kártya külső kártyaolvasó bekötése esetén
  • NVR-rel összekapcsolva ~„korlátlan” / Önálló módban nincs esemény memó


    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
    Olvasta már?
    Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző