MultiTransmitter – Hogyan lesz a hagyományos riasztóból okos Ajax riasztó?


MultiTransmitter – Hogyan lesz a hagyományos riasztóból okos Ajax riasztó?
Nem kell az egész riasztórendszert kicserélni, hogy okos riasztót kapjunk. Elegendő a hagyományos riasztó központot kicserélni az Ajax MultiTransmitterre és egy Hub-ra. Ezután a régi riasztórendszer az új Ajax riasztó részévé válik.



Vezetékes riasztórendszer felújítása egyszerűen
Több tucat érzékelő és kilométer hosszú vezeték könnyedén átalakítható modern okostelefon vezérelt biztonságirendszerré. A régi biztonságirendszer központját elegendő lecserélni az AJAX Hub-ra és a MultiTransmiterre. Így a régi riasztórendszer felruházható az AJAX minden kényelmi funkciójával és szolgáltatásával.


További AJAX Funkciók
Infrasorompókkal, gázérzékelőkkel, hőmérséklet és folyadékszint érzékelőkkel és sok minden más eszközzel bővíthető az AJAX riasztórendszer a MultiTransmitter segítségével. A vezetékes megoldások és a nemzetközi szabványok biztosítják a teljes kompatibilitást a különböző gyártók termékei között.


A régi eszközök új funkciói
A MultiTransmitter 18 vezetékes zónával rendelkezik, amelyek mindegyike konfigurálható az AJAX alkalmazásban. A zónákhoz csatlakoztatott érzékelők lehetnek 24 órán keresztül aktívak, késleltethetők, aktiválhatják a szirénákat és használhatók az automatizálás során. A MultiTransmitterrel és a régi riasztórendszerrel az ingatlant egy biztonságos és okos otthonná alakíthatja.

Információkban gazdag riasztások
A MultiTransmitter segítségével meghatározható a riasztás típusa és minden vezetékes eszköz helye a védett objektumban. Ez a funkció az értesítéseket informatívabbá teszi – nem csak az tudja, hogy mi történt, hanem azt is, hogy hol történt.

Összesen öt riasztás típust különböztethet meg:
  • Behatolás
  • Tűz
  • Egészségügyi
  • Pánik
  • Gázszivárgás


  • Szabotázs védett
    A MultiTransmitter azonnal értesíti a felhasználókat és a távfelügyeletet, ha a csatlakoztatott eszközök és a MultiTransmitter között megszakad a kommunikáció vagy, ha szabotázst érzékelnek a vezetékes eszközök. Áramszünet esetén a MultiTransmitterbe épített akkumulátor 4 napig képes fenntartani a vezetékes eszközök tápellátását.
    A MultiTransmitter szabotázs védelemmel van ellátva így képes érzékelni, ha a MultiTransmittert leszerelik, leverik vagy lefeszítik a helyéről.

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
    Olvasta már?
    A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról