MultiTransmitter – Hogyan lesz a hagyományos riasztóból okos Ajax riasztó?


MultiTransmitter – Hogyan lesz a hagyományos riasztóból okos Ajax riasztó?
Nem kell az egész riasztórendszert kicserélni, hogy okos riasztót kapjunk. Elegendő a hagyományos riasztó központot kicserélni az Ajax MultiTransmitterre és egy Hub-ra. Ezután a régi riasztórendszer az új Ajax riasztó részévé válik.Vezetékes riasztórendszer felújítása egyszerűen
Több tucat érzékelő és kilométer hosszú vezeték könnyedén átalakítható modern okostelefon vezérelt biztonságirendszerré. A régi biztonságirendszer központját elegendő lecserélni az AJAX Hub-ra és a MultiTransmiterre. Így a régi riasztórendszer felruházható az AJAX minden kényelmi funkciójával és szolgáltatásával.


További AJAX Funkciók
Infrasorompókkal, gázérzékelőkkel, hőmérséklet és folyadékszint érzékelőkkel és sok minden más eszközzel bővíthető az AJAX riasztórendszer a MultiTransmitter segítségével. A vezetékes megoldások és a nemzetközi szabványok biztosítják a teljes kompatibilitást a különböző gyártók termékei között.


A régi eszközök új funkciói
A MultiTransmitter 18 vezetékes zónával rendelkezik, amelyek mindegyike konfigurálható az AJAX alkalmazásban. A zónákhoz csatlakoztatott érzékelők lehetnek 24 órán keresztül aktívak, késleltethetők, aktiválhatják a szirénákat és használhatók az automatizálás során. A MultiTransmitterrel és a régi riasztórendszerrel az ingatlant egy biztonságos és okos otthonná alakíthatja.

Információkban gazdag riasztások
A MultiTransmitter segítségével meghatározható a riasztás típusa és minden vezetékes eszköz helye a védett objektumban. Ez a funkció az értesítéseket informatívabbá teszi – nem csak az tudja, hogy mi történt, hanem azt is, hogy hol történt.

Összesen öt riasztás típust különböztethet meg:
 • Behatolás
 • Tűz
 • Egészségügyi
 • Pánik
 • Gázszivárgás


 • Szabotázs védett
  A MultiTransmitter azonnal értesíti a felhasználókat és a távfelügyeletet, ha a csatlakoztatott eszközök és a MultiTransmitter között megszakad a kommunikáció vagy, ha szabotázst érzékelnek a vezetékes eszközök. Áramszünet esetén a MultiTransmitterbe épített akkumulátor 4 napig képes fenntartani a vezetékes eszközök tápellátását.
  A MultiTransmitter szabotázs védelemmel van ellátva így képes érzékelni, ha a MultiTransmittert leszerelik, leverik vagy lefeszítik a helyéről.

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Az Uniview a Prime-I szériás termékek új generációját dobja piacra
  Olvasta már?
  Az Uniview a Prime-I szériás termékek új generációját dobja piacra