PARADOX MG5075 – új rádiós központ videós jelzésellenőrzéssel


PARADOX MG5075 – új rádiós központ videós jelzésellenőrzéssel
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Paradox Security Systems Ltd
Raktárról elérhető a Paradox új rádiós központja, az MG5075!

Az új központ minden eddiginél könnyebben szerelhető, valamint kiemelt hangsúlyt kapott a videós jelzésellenőrzés és az ezt kiszolgáló robusztusra méretezett tápegység.

Az MG5075 dobozos kivitelben érkezett, mely teljesen a központhoz lett szabva. A panelen elhelyezett állapotjelző LED-ek a zárt központajtón lévő státusz ablakban folyamatosan mutatják a központ kondícióját. Az ajtót kinyitva egy rendezett belső teret kapunk, amelyben mindennek dedikált helye van.


De mit is kapunk pontosan?

Az MG5075 a már jól ismert Paradox MG termékcsaládot erősíti, főbb keretszámai megegyeznek az MG5050-es központtal, lássuk ezeket:
 • 5 / 10 alaplapi zónabemenet, max.: 32, akár az összes zóna lehet rádiós zóna.
 • 2 terület
 • 32 felhasználó


 • Kezelése, programozása a jól bevált MG/SP struktúrát követi, ezért a megismeréséhez nem kell új dolgokat megtanulnunk, a már rutinosan használt funkciók mindegyikét megtaláljuk.

  Emellett természetesen támogatja a teljes MG rádiós és vezetékes kiegészítő palettát, használhatunk hozzá zóna- és PGM bővítőt ( ZX82 és PGM82), valamint az intuitív menürendszerű, érintőképernyős TM50 és TM70 kezelőket.


  De mi az a plusz, amit kapunk?

 • 512 bejegyzéses eseménytár
 • 2,5 A – 15 V DC AUX kimenet
 • 15 kamerával integrált mozgásérzékelő illeszthető
 • Előszerelt gépház


 • Nos, az új panel erősebb processzort és nagyobb funkcionalitást kapott, így ez teret enged a jövőbeni fejlesztéseknek. Ezek egyik legfontosabb következménye, hogy az MG5075 megkapta a videós felügyeleti lehetőséget, vagyis illeszthetőek hozzá a HD78F és HD88 típusú, mechanikus day&night IP kamerával szerelt bel- és kültéri BUS-os mozgásérzékelők, melyek biztosítják az azonnali jelzés verifikációt, vagyis a jelzés valódiságának videós ellenőrzési lehetőségét is.

  A Paradox Insite Gold-ból kezelhető integrált videós szolgáltatása tökéletesen együttműködik a rendszer jelzéseivel. A videórögzítés módja beállítható a rendszer állapotától függően, valamint a kamerás érzékelők saját jelzésein kívül két további zóna jelzésére is indítható a felvétel. A kamerarendszerektől eltérően itt a rögzítést nem a képtartalom változása, hanem kiváló érzékelők valós jelzései indítják el, ezért a felesleges felvételek száma minimális.

  A riasztási PUSH értesítéshez képest a betekintő stream késleltetett, ezért, ha egy jelzésre reagálva azonnal betekintünk, akkor a kiváltó esemény képét fogjuk látni, így azonnal tudjuk ellenőrizni a jelzések valós voltát, és nem a felvételek között kell keresgélnünk, értékes időt veszítve. Az egyéb felvételek is nagyon könnyen kereshetőek és a mobilunkra azonnal lementhetőek.
  A felvételek biztonságáról a Google Drive-ra való azonnali feltöltés lehetősége gondoskodik.

  Nagy hangsúlyt fektettek a személyiségi jogok védelmére is – egyrészt, a tulajdonos egy gombnyomással ki tudja iktatni mindenki másnak a betekintési jogát, vagyis biztosítja a privát szféra védelmét. Másrészt a kamerás HDx8 érzékelők ki is jelezhetik az aktuális betekintés tényét – erős fényű VOD LED-del.

  De nem csak szoftveres fejlődésről van szó, mivel az MG5075 egy robosztus, 15 V DC-s, 4 A-es, (beépített vagy bedugós kivitelű) tápegységet kapott, ebből 2,5 A-t tud az AUX kimeneten biztosítani. Ez segédtáp használata nélkül is elegendő akár 7 kamera tápellátásához, egy további BUS-os tápegységgel pedig akár a teljes, 15 kamerás rendszer is felépíthető.


  A dobozolt kialakításnak köszönhetően nagyon gyorsan és egyszerűen tudjuk a központunkat telepíteni, és a hagyományos rendszerekkel ellentétben már a zárt központ is információval lát el minket, köszönhetően a központ dobozon megtalálható előlapi státusz ablaknak. Egy pillantással láthatjuk a 230 V-os hálózati táplálás, az akkumulátor, a komm. BUS és az AUX kimenet állapotát, valamint a rádiós kommunikációt.

  A dobozban előre kialakítva megtaláljuk az akkumulátor és az IP modul ( IP150+) helyét. A biztonságról a központ panelre integrált elő- és hátlapi szabotázskapcsolók gondoskodnak.

  Az új, MG5075-ös központ az MG/SP széria csúcsát képviseli, az MG széria kényelmét ötvözi az SP széria magasabb tudásával, belecsempészve a PS45-ös segédtáp robusztusságát és hozzáadva a videós jelzésellenőrzés lehetőségét is.

  Az új MG5075-ös központot keresse honlapunkon, üzleteinkben és partnereink kínálatában!

  Gyigor Tamás
  Paradox termékfelelős
  info@powerbizt.hu
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  A Bosch az új Autodome IP starlight 5100i IR beépített AI-vel rendelkező modellel egészítette ki a PTZ kamerák portfólióját
  Olvasta már?
  A Bosch az új Autodome IP starlight 5100i IR beépített AI-vel rendelkező modellel egészítette ki a PTZ kamerák portfólióját