Videosec AZX-G30 WiFi+GSM+RF riasztórendszer - az otthon-automatizáció része


Videosec AZX-G30 WiFi+GSM+RF riasztórendszer - az otthon-automatizáció része
A Videosec okosépület-vezérlést lehetővé tevő érzékelőket és kapcsolóeszközöket kiegészítő riasztókészlet magyar menüvel, mobiltelefonra küldött push-üzenet, GSM-hívás és SMS formájában történő esemény-értesítési lehetőséggel, már raktárkészletről elérhető.

A Videosec AZX-G30 alapkészlet a központ mellett egy állítható érzékenységű PIR szenzort, egy nyitásérzékelőt, egy vezetékes szirénát, két távirányítót, két RFID kulcstartót, és a három vezetékes zóna szabotázsvédelméhez szükséges kiegészítőket tartalmazza. Ezt bővíthetjük további mozgás- és nyitásérzékelőkkel, vízkifolyás- és füstérzékelőkkel és egyéb RF433MHz eszközzel, akár 90db szenzort is egyidejűleg csatlakoztatva. A Tuya vagy Smart Life mobilalkalmazáson keresztül több AZX-G30 és AZX-DB11 riasztásjelző működését is összehangolhatjuk, úgy egy háztartáson belül, mint egymástól több kilométer távolságban telepített eszközök esetén is. Az élesítés, riasztás és hatástalanítási állapotokra egyéb automatikusan végrehajtandó feladatokat is programozhatunk, mint világítások le- vagy felkapcsolása, termosztátok beállításainak módosítása, redőnyök, függönyök vagy kapuk mozgatása. A központba helyezett SIM kártya lehetőséget biztosít rá, hogy SMS-ben vagy hanghívásban is értesítést kapjunk a rendszer állapotáról (élesítési állapot, riasztási állapot, áramszünet kezdete és vége, ...) A Tuya alkalmazásban létrehozható jelenetparancsokat telefonunk nyitóképernyőjére is elhelyezhetjük, így az alkalmazás megnyitása nélkül is élesíthetjük vagy hatástalaníthatjuk rendszerünket.

Részletekért és folyamatosan bővülő leírásokért keresse fel a videosec.com weboldalt.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról