Uniview IPC2128SB-ADF28KMC-I0 kamerák


Uniview IPC2128SB-ADF28KMC-I0 kamerák
orgalmazó: CompMarket Hungary Zrt.
Gyártó: Uniview Technologies Co.,Ltd


Az Uniview piacra dobta a Prime-I sorozatának legújabb generációját. Az intelligens behatolás-megelőzés (Smart Intrusion Prevention - SIP) funkció hozzáadásával a Prime-I sorozatú termékekkel -a továbbfejlesztett algoritmusoknak köszönhetően- 1% -nál alacsonyabb észlelési hibaarány érhető el. A Prime-I sorozat új generációja az ideális választás azok számára, akik megfizethető áron szeretnék kihasználni a legpraktikusabb intelligens funkciókat.

Az Uniview a Prime-I szériás termékek új generációját dobja piacra

Az Uniview, az IP videomegfigyelés egyik vezető gyártyója piacra dobta a Prime-I sorozatának legújabb generációját. Közismert, hogy a hagyományos behatolásjelző eszközök használata mindig korlátokba ütközik, akár a megjelenítés hiánya, vagy a magas telepítési költségek, néha pedig a magas téves riasztási arány miatt. Az intelligens behatolás-megelőzés (Smart Intrusion Prevention - SIP) funkció hozzáadásával a Prime-I sorozatú termékek már képesek megfelelni a fenti kihívásoknak. Képesek csökkenteni a munkaerőköltségeket és növelik a hatékonyságot. Így a Prime-I sorozat új generációja az ideális választás azok számára, akik megfizethető áron szeretnék kihasználni a legpraktikusabb intelligens funkciókat, megoldást kínálva számos egyedi telepítési kihívásra.

Világos és részletes képek
A Prime-I termékek, beleértve a fix lencsés és a motoros zoomos változatokat, három különböző házzal: Bullet, Dome, Turret és négy eltérő: 2/4/5/8MP-es felbontással jelennek meg. Az 5MP felbontású kamerák 16: 9-es képarányt is tudnak, amelynek célja a képernyőhöz való jobb alkalmazkodás és a felhasználói élmény javítása. Mi több, a nagy F1.2 objektívvel felszerelt 2/4/5MP motoros lencsék, több fényt engednek át az objektíven, így a kép minősége is jelentősen javult. Ezenkívül a Prime-I sorozatú termékek a LightHunter technológiának köszönhetően (a 8MP fix lencsés verzió kivételével) hatékonyan működhetnek gyenge megvilágítás mellett is.

Robosztus hardverkialakítás
A teljes Prime-I széria fémből készül és mindegyik kamera IP67 és IK10 védettségi szinttel rendelkezik. Érdemes megemlíteni, hogy motoros lencsés Turret házas kamera is IK10 minősítésű lett és minden motoros zoomos dómkamerának lett beépített mikrofonja, ami még versenyképesebbé teszi a Prime-I termékeket más gyártókhoz képest. A 4K-s (8MP) csőkamera pedig aktív elrettentő (Active Deterrence) funkcióval rendelkezik, azaz villogó fények és hangok segítségével egyaránt tud jelezni vészhelyzetekben, ami segít megelőzni az incidenseket és csökkenteni a bűnözési arányt. Ezen túlmenően ez az aktív elrettentő kamera a kétirányú kommunikációt is támogatja a valós idejű megfigyeléshez.

Intelligens behatolásmegelőző funkció
Az UNV továbbfejlesztett algoritmusainak köszönhetően az intelligens behatolásmegelőzés funkcióval (SIP) 1% -nál alacsonyabb észlelési hibaarány érhető el. A Prime-I termékek kiszűrik a levelek, a fények, a háziállatok, a szél és más dolgok irreleváns mozgását és a riasztásokat csak az érdekelt célpontok, például emberek, járművek és nem-motoros járművek váltják ki. A kapcsolódó videók kategóriák szerint vannak rendezve a keresés megkönnyítése érdekében, minden „objektum kategóriát” egy szín képvisel, hogy egyértelműbb legyen a riasztást kiváltó esemény típusa, így a visszakeresés hatékonysága és gyorsasága nagymértékben növekedni fog.

A fenti termékjellemzők mellett a továbbfejlesztett Prime-I sorozat számos alkalmazási helyzetben segíthet az ügyfeleknek kihasználni a legpraktikusabb intelligens funkciók előnyeit.

Az Uniview Prime-I széria kamerái hamarosan elérhetőek lesznek a CompMarket Hungary Zrt. kínálatában!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Mobiltelefonos beléptetés a STid ARC1S/BT kültéri kártyaolvasóval
Olvasta már?
Mobiltelefonos beléptetés a STid ARC1S/BT kültéri kártyaolvasóval