Axis Q1615-LE MK III kamera


Axis Q1615-LE MK III kamera
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications


Az Axis egyik legújabb kamerája, a Q1615-LE MK III ötvözi a Q-sorozatú kamerák kivételes kép- és videóteljesítményét a kiemelkedő hardveres és feldolgozó képességekkel, tökéletes alapot nyújtva a mestreséges intelligencián (AI) alapuló analitikákhoz, mély tanulással. A harmadik féltől származó alkalmazásokat is támogató kamera oldali feldolgozás segíti a megfigyelő rendszereink könnyebb méretezését.

A kamerában található kettős lapkakészlet az alapja a rendkívül precíz objektum osztályozásnak. Az “Axis Object Analytics” előre telepítésre kerül, a kettős lapkakészlet pedig megkönnyíti az erős mély tanulásos mesterséges intelligencia működését. Ez lehetővé teszi az applikáció számára, hogy megkülönböztesse a kerékpárokat, autókat, teherautókat és így tovább. Eldönthetjük mely járműveket szeretnénk észlelni, melyekre szeretnénk riasztást aktiválni és értesítést küldeni a biztonsági személyzetnek. A különböző járművek felismerése kevesebb téves riasztást eredményez, így az üzemeltető kevesebb időt veszteget el fölöslegesen és több kamerát tud kezelni.

A kettős lapkakészlet erősebb kamera oldali analitikák futtatását teszi lehetővé, így kevesebb szerverre van szükségünk a feldolgozáshoz. Ez gyorsabb és jól méretezhető rendszert eredményez, amely megkönnyíti az összetett és hatékony elemzést. Előny továbbá az alacsonyabb költség és összetettség, emellett csökken a sávszélesség igény és az adatvédelmi aggályok is, hiszen csak a releváns tartalom kerül továbbításra a hálózaton. Kültéri kameraként IP66-, IP67- és NEMA 4X besorolással is rendelkezik, így ellenáll a víznek, jégnek, pornak és a korróziónak is. Az “Axis OptimizedIR” technológiával a beépített infra megvilágítás akár 60m-ig működik, így éles és tiszta felvételeket élvezhetünk teljes sötétségben is, külön megvilágítás nélkül is.

A fejlett hardver a nyílt Axis platformmal kombinálva egyedülálló lehetőséget nyújt az emberek és tárgyak osztályozásán alapuló, személyre szabott alkalmazások előnyeinek kihasználására. A kamera oldali automatikus eseményfelismerés, számlálás és rendellenességek észlelése csak néhány a számtalan lehetőség közül – mindez a kamerában, így nincs szükség további hardverre.


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
Olvasta már?
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra