Jablotron marketing eszközök katalógusa


Jablotron marketing eszközök katalógusa
A Csehországi JABLOTRON ALARMS a.s. minden évben közzé teszi az általa elkészített oktatást vagy értékesítést segítő eszközök, JABLOTRON logóval ellátott reklámajándékok katalógusát, azonban mindezidáig ezt a katalógust csak a forgalmazók használták, hogy maguk kiválaszthassák az érdeklődő számára legjobban megfelelő megoldást vagy eszközt, és azt felajánlhassák hasznosításra.

A JABLOTRON termékek Magyarországi forgalmazója, az LDSZ Kft. úgy döntött, hogy idén változtat ezen a gyakorlaton és elküldi a SecuriFocusnak a JABLOTRON termékek 2021-es katalógusát, mely IDE kattintva letölthető.

A katalógus, melyet nevezzünk egyszerűen Marketing katalógusnak, tartalmazza a JABLOTRON rendszerek felépítésének, működésének bemutatásához tablókat, az üzletek, bemutató termek és műhelyek dekorálására szolgáló plakátokat, molinókat, a nyomtatott katalógusok listáját, és a számtalan kisebb-nagyobb reklám ajándékot, melyek színt vihetnek egy árajánlat átadásába, egy telepítő öltözködésébe, megjelenésébe vagy akár szerszámainak rendezésébe oly módon, hogy félreismerhetetlen módon jelzik a külvilágnak a telepítő vagy a felhasználó elkötelezettségét a JABLOTRON rendszerek irányában.

Ami az árakat illeti, Matkó Csaba, az LDSZ Kft. JABLOTRON termékmenedzserének elmondása szerint beszerzési áron kínálják a reklámtárgyakat, sőt bizonyos termékeket akár ajándékba is lehet tőlük kapni egy jól sikerült vásárlás után. „Kezdeményezésünk remélhetőleg találkozik partnereink elképzeléseivel, és olyan lelkesen veszik kézbe ezeket a reklámhordozó eszközöket, amilyen lelkesen a JABLOTRON munkatársai elkészítették őket” – tette hozzá Matkó Csaba.
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hálózati csatlakozás – újragondolva
Olvasta már?
Hálózati csatlakozás – újragondolva