Milyen előnyökkel kecsegtet a Milesight?


Milyen előnyökkel kecsegtet a Milesight?
A Geovision Hungária Kft. már 2020-ban felvette palettájára a Milesight gyár termékeit, melyet közvetlenül a gyártótól importálnak hazánkba. Hogy miért választották ezt a márkát is? Alább választ kapunk a kérdésre.

A Milesight egy dinamikusan fejlődő és csúcstechnológiával foglalkozó vállalat, amely a biztonságtechnikai kategóriában csaknem a legjobb video-megfigyelési megoldások tervezésére, fejlesztésére és gyártására specializálódott. A megszokott IP kamerák mellett különleges Panoráma, PTZ Bullet és LPR típusokkal is rendelkeznek, továbbá NVR-eket, ingyenes VMS és CMS szoftvereket, valamint telefonos alkalmazásokat kínálnak az újdonság iránt fogékony vásárlóknak. Mindezt kiváló (2-5-8Mpixel) képminőséggel, kivételes rugalmassággal és megbízhatósággal, valami gyors fejlesztési és igényreagálási képességgel.

A 2011-ben alapított, erősen piac- és ügyfélorientált Milesight gyár elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek egyedi dizájnt, költséghatékony termékeket és kimagasló szolgáltatást nyújtson. Az árbevételük folyamatosan növekvő részét visszaforgatják a központ fejlesztésére, a gyártási eljárások optimalizálására és teljes körű termékellenőrzésre.Ízelítőül néhány értékesítése és marketing szám az elmúlt időszakból: világszerte lefedettséggel büszkélkedhet, immáron 90 országban van jelen. Az éves vegyes növekedési ráta legutóbb is elérte a 64%-ot.

Korszerűsített termékpaletta és csúcskategóriás eszközök elérhető távolságban

A Milesight termékcsaládok egyaránt korszerűek a többi márkához képest. Valamennyi Milesight termék magas hozzáadott értéket képvisel, kiemelt funkciónalitással rendelkeznek, például:

 • UHD felbontás (4K&12MP), akár magas 120fps képfrissítéssel
 • Ultra széles látószögű típusok (110-180 fokig), H.265+ tömörítés
 • 140dB Szuper WDR, SMART IR II technológia
 • 0.001lux Low Light funkció
 • Kiterjesztett videó analitikák (VCA), AI chipset, hőtérkép, automata követés
 • Vandálbiztosság (IK10) és számos egyéb kiemelt tulajdonság. • Még a belépő szintű Milesight kamerák is magas felbontással, 110 ° látószöggel, VCA, Super WDR, Defog funkciókkal érhetőek el, amelyek csak más márkák csúcskategóriás termékeiben találhatóak meg. A következtetéseket könnyedén levonhatjuk, miszerint a Milesight mindig is a magas és hozzáadott értéket képviselő közép- és csúcskategóriás biztonsági megoldásokat célozza meg.

  További részletekért látogasson el a GV Hungária Kft. honlapjára.

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Megújultak a SECOLINK vezetéknélküli nyitás és mozgás érzékelői
  Olvasta már?
  Megújultak a SECOLINK vezetéknélküli nyitás és mozgás érzékelői